Pagaidām eksperimenti ar fonu beigušies, kad būs laiks paturpināšu. Pieņemami likās zaļie foni. Bet tur vēl jāeksperimentē
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Oi, kas tas bija? Domāju, ka redze atkal gļuko, bet nē...:))))))))) Es nezinu, vai iespējams, bet varētu pēc NCS pāņemt kādu toni. NCS S 2711-G36Y, vai NCS S 3208-G84Y. It kā zaļie, bet tādi mierīgi pastelīgie.
Es neatceros kas bija, eksperimenti turpinās Cerams tikšu līdz kādam rezultātam
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
es gan ar esmu askētiskā dizaina piekritējs, taču gaumes ir dažādas un publiskā vidē tas ir jārespektē, tāpēc šeit man galvenais ir saturs un izskatam cenšos nepievērst uzmanību lielākajai daļai cilvēku vajag vietu kur tā teikt "piesiet aci" kad remontēju māju pieaicināju meistarus, lai uztāmē. izstāstīju, ka gribu visās istabās vienādas flīzes un visas istabas būs ar baltām sienām un baltiem griestiem, viss taisns un gluds. meistari bija šokā aizveda mani pie sevis un parādīja savu māju, kur bija bez maz vai sagatavojuši paraugdemonstrējumus dažādiem krāsojumiem, apmetumu veidiem un no tiem izveidotiem rakstiem, karnīzēm un dekoratīvām kolonnām utt. paši bija par to visu ļoti apmierināti un cerēja, ka es tur smelšos iedvesmu un pieņemšu "pareizu" lēmumu, taču bija neizpratnē, kad teicu, ka neesmu pārdomājis teica man: "bet tev tur nebūs kur piesiet aci!!!" uz ko atbildēju, ka mājās vēlos acis atpūtināt. tas viņiem bija pieņemams.
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
Doma ir dabūt atbilstoša toņa ūdeni fonā. Ar to arī tagad čakarējos. Tāpēc sanāk visādi tamborējumi