Bildi nevar veselu ielikt, jo katram dažādi monitora lielumi un izšķirtspēja. Ūdeni ar nav tik viegli no mazām bildītēm salikt, lai sakrīt kā tapetes Karoče eju vakariņās un tad turpināšu ar zaļiem un pelēkiem toņiem. Ja apniks uzlikšu sarkanu
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
vo...tas pelēcīgais man patika, tikai varbūt bišķi gaišāku un atsevišķo sadaļu toņi ar jānomaina uz ko saskanīgāku un varēsim šampi atkorķēt
Pelēkais iederās, tikai jāpameklē savādāks tonis un jāpieskaņo citi sīkumi pelēkajam Ok, es ņemu pererivu. Un tad jau hoķis, bet šodien vai rīt es to izdarīšu!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Es nupat gandrīz no beņķa novēlos Zivnieka ieteikumu lasot! Sakarā ar slimīgo sajūtu un piektdienas vakaru vienu bodē jau iepirku! Tā tik būtu mājas lapa, ja vēl Aigars ar null, komā zīben atnāktu! :D
Vēl jau ir tā, ka uz katra monitora bik citas krāsas rādās. Darbā man ir 22 collas, bet mājā maziņais portatīvais 17 collīgais. Tā ka, sevišķi objektīvi nespēju novērtēt...
Man pašam arī liekas ok un uz acīm tāds fons nespiež. Nav vairs tas raibi tumši zaļais Tūlīt vēl pieskaņošu sīkumus šim fonam
Datorā viņas ir ļoti skaistas! To ko redzu monitorā (ne bildē) man patīk, jo ļoti ekselenta krāsa, bet nu copes portālam.....bet, ja viss tiek sakārtots Jaunsudrabiņa laika stilā, tad es vnk esmu kaifā