Rakstu sadaļu ievietošu augšējā izvēlnē, lai ir labāk redzama. Blogu sadaļu apvienot nevar, lai viņa tāda paliek. Varbūt kāds sāks aktīvi blogot ja nē, tad to sadaļu ar laiku likvidēšu, jo blogojis esmu tikai es A ar tiem smaidiņiem ir kaut kāds gļuks, nezinu kāpēc tie atkārtojās. Visādi esmu jau izmēģinājies šo lažu dabūt nost, bet man nesanāca To logu, kur smaidiņi parādās, pamēģināšu pamainīt, bet iespējams, ka nekas nesanāks Un smaidiņi jau ir tikai dekoratīva fīča Karoče ieteikumi ņemti vērā un tuvāko dienu laikā, kad būs laiks pasēdēt pie datora, tad kaut ko paštukošu ko lai dara lietas labā
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Labrīt.Šodien jau 2.11.2011-nezinu zivis ķeras vai nē.Copes kalendārs ir novecojis[oktobris].Lūdzu palīdziet.
Copes kalendārs šovakar visticamāk tiks atjaunots. Tīri tehniska ķibele, sakarā ar portatīvā datora nojukšanu
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
kad liksi kopā kalendāru tad labās copes dienas saliec tad, kad tev ir brīvdienas!
Ja tas palīdzētu tikt pie labiem lomiem, tad noteikti tā arī izdarītu
Zivnieks - Tavu lūgumu mēģināšu realizēt nākamnedēļ, galīgi nesanāca laiks. Bija viena brīvdiena un to man gribējās izmantot uz ūdeņiem
Zivnieks - ļoti atvainojos par aizkavēšanos, galīgi nesanāca laiks ķerties lapas uzlabojumiem klāt. Vakar bija laiks, bet tad elektrības neesamība iegāza Aizmirsis neko neesmu un pie pirmās izdevības viss notiksies