Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Kādas vēlmes, izņemot tumšā fona maiņu? Esmu atvērts idejām
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Jā, pa tiešo teksta dokumentus nevar ielikt. Sūti tik šu to dokumentu un visu ieliksim un noformēsim
Skaidrs, tas fons Tev mieru neliek Kad būs laiks, tad paeksperimentēšu vēl ar tām fona krāsām, iespējams tomēr kaut ko izdosies atrast Kā arī palūkošu ko vēl var uzlabot tīri tehniski vai vizuāli
Jā, nu fonta krāsa varētu būt nedaudz usbudināšāka!!! personīgi es tam daudz uzmanības nepievēršu ,vairāk interesē saturs.Bet nu derētu ko jautrāku,piemēram lillā !!!!!!! ja kas man sieva būtu starā !!!
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…