Skatos joprojām lieto "explorer", tāpēc Tev augša arī nobīdīta un vispār lapa neizskatās tā kā tais jāizskatās, tāpēc bija tas brīdinājums, kas Tev nepatika Nezinu, man tā tapete patīk labāk par to zaļo, kas bija un labāk par vienkārši pelēku. Vēl tikai drusku jāpielabo citas lietas, lai krāsas vairāk sapas Ja Tu man vari uzzīmēt tāda fona pelēku ar zivtiņām rotājumu vietā, tad būšu ļoti pateicīgs un uzreiz nomainīšu uz to
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Kādu mākslinieci? Smuka? Nu nezinu gan. Mozilla, Opera, Chromeun Safari rāda normāli. Explorer bago. Visprecīzāk ataino mozilla un opera Bet tas tā. Pie kā esi pieradis, to lieto, vnk dažs lapas neparāda pareizi Saldus! Tik neaizmirsti par
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Man vēl patīk ,ka šeit nav neviena kašķa un tapēc man patīk iemest kādu atskaiti kur tevi neviens nenories.Personīgi man liekas,ka parcopi drīz būs vadošais portāls LV
Nu tagad man ir Mozilla.:)) Bet augšiņa vienalga drusk pa labi.:))
Kā man paskaidroja zinošs cilvēks, tad Tev ir pārāk kruts monitors Kad uzliek augstu izšķirtspēju, tad tā nobīde rodās. Nezinu kā to novērst, atzīstu pilnīgi godīgi Bet mozilla Tev tāpat visu atainos precīzāk, ne tikai šo vietni un arī strādās ātrāk