Boroda - ar Marti palīdzību nobīdei tagad nevajadzētu būt
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
fona bildē, kur ir mazais vēzītis, ar diviem zušiem sānā, ko papildina lielais vēzis, man biš uz dzimumorgāna aprisēm velk, bet tas noteikti, ka tikai man
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
fona bildē, kur ir mazais vēzītis, ar diviem zušiem sānā, ko papildina lielais vēzis, man biš uz dzimumorgāna aprisēm velk,
Neko tādu tur nespēju saskatīt, pat speciāli skatoties
fona bildē, kur ir mazais vēzītis, ar diviem zušiem sānā, ko papildina lielais vēzis, man biš uz dzimumorgāna aprisēm velk, bet tas noteikti, ka tikai man
Un ko tad tu teiksi par to mazo buti, kam pa sāniem līdakas un lejā mazās zivis ? ...
Būtu vēlams katram lietotājam veidot savu bilžu galeriju, tad es saķtu lādēt tik iekšā
Nezinu vai tas uz šīs bāzes ir izdarāms, bet mēģināšu noskaidrot