[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: Koka_Klucis, marti, Zivnieks  
Parcopi.lv Forums » Receptes » Zivju ēdienu pagatavošanas receptes » Zivju ēdienu receptes (Zivju ēdienu receptes)
Zivju ēdienu receptes
KambalaDatums: Otrdiena, 03.04.2012, 21:23 | Ziņa # 196
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 28
Reputācija: 0
Statuss: Izgājis
Būs jāpadomā kā šogad uztaisīt, protams ja kaut kas ķersies.
 
ZivnieksDatums: Otrdiena, 03.04.2012, 21:27 | Ziņa # 197
Stāstnieks
Grupa: Moderatori
Komentāri: 3480
Reputācija: 41
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
Kambala
iekš copeslietas.lv Bums bija ierakstījis velnišķīgi labi aprakstītu voblu recepti. Pameklējies tur iekš recepšu sadaļas :)


Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
 
KambalaDatums: Otrdiena, 03.04.2012, 21:31 | Ziņa # 198
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 28
Reputācija: 0
Statuss: Izgājis
Es to jau esmu izlasijis.
Pats kā taisi voblu?
 
parcopiDatums: Otrdiena, 03.04.2012, 21:37 | Ziņa # 199
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14085
Reputācija: 118
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Es teiksim gatavoju šādi! siekala


Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
 
KambalaDatums: Otrdiena, 03.04.2012, 21:40 | Ziņa # 200
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 28
Reputācija: 0
Statuss: Izgājis
Nemērcē pirms izkāršanas?!?
Tur tak viena sāls sanāk, ne?
 
parcopiDatums: Otrdiena, 03.04.2012, 21:45 | Ziņa # 201
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14085
Reputācija: 118
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Quote (Kambala)
Nemērcē pirms izkāršanas?!?
Tur tak viena sāls sanāk, ne?

Kur jāmērcē. Viņas jau tā peld savā sulā, ko sāls izspiež. Pirms izkarināšanas var vienīgi noskalot nedaudz :)


Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
 
KambalaDatums: Otrdiena, 03.04.2012, 21:48 | Ziņa # 202
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 28
Reputācija: 0
Statuss: Izgājis
Esmu lasijis ka mērcē lai liekā sāls iziet ārā.
 
parcopiDatums: Otrdiena, 03.04.2012, 21:51 | Ziņa # 203
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14085
Reputācija: 118
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Tev ir visa vasara priekšā, eksperimentē un mēģini, kamēr nonāksi pie receptes, kas Tev patīk vislabāk. Es esmu apstājies pie augstāk minētās :)


Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
 
KambalaDatums: Otrdiena, 03.04.2012, 21:54 | Ziņa # 204
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 28
Reputācija: 0
Statuss: Izgājis
Tā arī būs jādara, vienkārši gribēju uzzināt par neķidātām voblām.....
 
BorodaDatums: Otrdiena, 03.04.2012, 22:19 | Ziņa # 205
Grupa: Dzēstās
Es taisīju voblas no jelcikiem. Vienreiz. Sanāca labi. Viena vobla=2 litri ūdens. Briesmīgi sāls pa daudz. :D
 
MārisDatums: Pirmdiena, 16.04.2012, 23:17 | Ziņa # 206
Grupa: Moderatori
Komentāri: 313
Reputācija: 3
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Kluba Vadiba
Joni, lūdzu pastāsti šajā tēmā ko tu ar tām vīķēm dari. Es jau sen gudroju kā šo neizsmeļamo resursu izmantot gastronomiski :)


I don't care who your father is... don't walk on the water while i'm fishing!!!
 
spridzeklis27Datums: Pirmdiena, 23.04.2012, 19:41 | Ziņa # 207
Lielupes takzinis
Grupa: Savējie
Komentāri: 36
Reputācija: 2
Statuss: Izgājis
Kluba Vadiba
péc veiksmígám brívdienám!
Pielikumi: 8518037.jpg (124.4 Kb)
 
kapracisDatums: Pirmdiena, 23.04.2012, 20:07 | Ziņa # 208
Grupa: Moderatori
Komentāri: 1233
Reputācija: 26
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Māris, no pavasara vīķēm kolosāla vobla sanāk!!!!
 
parcopiDatums: Otrdiena, 24.04.2012, 00:12 | Ziņa # 209
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14085
Reputācija: 118
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Quote (Māris)
ūdzu pastāsti šajā tēmā ko tu ar tām vīķēm dari.

Māri, vīķe ir ļoti garšīga zivs dažādos veidos. Vienīgais tās mīnuss, to negribās ķert :D

Vari to aizlaist voblās - būs ļoti labas! ja

Vari cept un pēc tam iemarinēt - super! ja

Vari vienkārši sacept, pirms tam izvārtot miltu sāls un piparu maisījumā - nebūs sliktākas par svaigi ceptām reņģēm! ja

Es parasti vienkārši sacepu, kad sadūšojos tās saķert un apēdu ĻOTI gardu muti ;)


Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
 
KambalaDatums: Piektdiena, 08.06.2012, 15:20 | Ziņa # 210
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 28
Reputācija: 0
Statuss: Izgājis
Tātad pirmās divas tūres ar voblām ir sanākušas ļoti labas, kopskaitā ap 60gab.
Tātad rodas nākamais jautājums kā viņas pareizi uzglabāt lai arī ziemā varētu ēst?
 
Parcopi.lv Forums » Receptes » Zivju ēdienu pagatavošanas receptes » Zivju ēdienu receptes (Zivju ēdienu receptes)
Meklēšana:


Copyright Parcopi.lv © 2009



Epasts: parcopi@parcopi.lv