Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Nemērcē pirms izkāršanas?!? Tur tak viena sāls sanāk, ne?
Kur jāmērcē. Viņas jau tā peld savā sulā, ko sāls izspiež. Pirms izkarināšanas var vienīgi noskalot nedaudz
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Tev ir visa vasara priekšā, eksperimentē un mēģini, kamēr nonāksi pie receptes, kas Tev patīk vislabāk. Es esmu apstājies pie augstāk minētās
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Māri, vīķe ir ļoti garšīga zivs dažādos veidos. Vienīgais tās mīnuss, to negribās ķert
Vari to aizlaist voblās - būs ļoti labas!
Vari cept un pēc tam iemarinēt - super!
Vari vienkārši sacept, pirms tam izvārtot miltu sāls un piparu maisījumā - nebūs sliktākas par svaigi ceptām reņģēm!
Es parasti vienkārši sacepu, kad sadūšojos tās saķert un apēdu ĻOTI gardu muti
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Tātad pirmās divas tūres ar voblām ir sanākušas ļoti labas, kopskaitā ap 60gab. Tātad rodas nākamais jautājums kā viņas pareizi uzglabāt lai arī ziemā varētu ēst?