Kambala - paskaties šeit! Ja regulāri atzīmē, ko esi izlasījis, tad pie jauniem ierakstiem tēmā parādās zaļš rāmītis Kad atver konkrēto sadaļu, tad iekšā sadaļās ar ķeksīti ir atzīmētas apakšsadaļas, kurās ir jauni ieraksti, tāpēc visu var pārskatīt Šādi:
Par otru ierosinājumu, nezinu vai uz šīs bāzes ko tādu var panākt, bet var izmantot iespēju "paziņot uz e-pastu par atbildēm" . Ja pie konkrētās tēmas to ieķeksē, tad ja būs jauni ieraksti, nāks paziņojums uz e-pastu. Inbox gan nestrādā. Serverim ar to ir problēmas, vislabāk e-pasts ar .com beigās. Piemēram gmail.com
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
1. Vajadzētu uztaisīt pārskatamāku jauno tēmu un atbilžu esamību foruma pavedienos. Vai nu pievienojot karodziņu vai ko citu pie pavediena kurā ir jauns ieraksts, jo patlaban ir jāskatās pēc datuma.
Par otru ierosinājumu, nezinu vai uz šīs bāzes ko tādu var panākt, bet var izmantot iespēju "paziņot uz e-pastu par atbildēm" . Ja pie konkrētās tēmas to ieķeksē, tad ja būs jauni ieraksti, nāks paziņojums uz e-pastu. Inbox gan nestrādā. Serverim ar to ir problēmas, vislabāk e-pasts ar .com beigās. Piemēram gmail.com
ES tieshi taa arii daru, man naak uz e-pastu ka jauna zinja, sadaljaa kuraa esmu iekekseejis, un naV lieki jaapmeklee forums:)
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Kambala - zem foruma ir tāda lieta, ka var atzīmēt visu kā izlasītu, tad visi zaļie rāmīši pazudīs. Izlasi visu, kas interesē, tad nospied "atzīmēt visu kā izlasītu" un nākamreiz zaļie rāmīši būs tikai tur, kur ir jauni ieraksti.
Vēl virs foruma ir "Jauni komentāri" un nospiežot to - var redzēt visus jaunākos ierakstus forumā
Heisaa! Mums te parasti grozās visādi gudrinieki:) Interese ir par majas lapas savešanu kārtībā! Ko vajag labot ir zinams, lapa krievu valodā! Ja ir varētaji/gribētaji uz haltūru, gaidu PM! SHERIFF
Iesaku palasīt Hemingveju.))) Un iesaku portālam akceptēt manu it īpaši sevišķo pārlūkprogrammu. Es izvēlos, ko vēlos. Novāciet to sūdu labajā apakšējā stūrī.
Lūgums. Novākt to riebīgo uzrakstu ar prasību nomainīt pārlūkprogrammu. Ja ne, tad likvidējos šajā vietā. Tā, manuprāt ir totāla nekaunība, kas nav saistīta ar copi. Ja portāls ir problemātisks visai tautai, tad nu i...