Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Jau otrās brīvdienas pa tukšo. Ne brekši normāli, ne arī zandarti. Ķēru posmā no Kokneses līdz Skrīveriem. Copes retas un ķērās tādi ap 100g pliči. Varbūt kāds zin kur tagad labi ņem brekši, teiksim 50km rādiusā ap Aizkraukli.
Vakar pa Buļļupi un Lielupi praktiski bez rezultātiem. Sīkāka atskaite(visticamāk video formātā) būs rīt. Šodien baigais besis
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Es ar labprāt, bet baidos, ka no mana "vihlapa" visas zivis aizbēgs Labāk šodien izlaidīšu, spēka arī nav Ceturtdien gan laidīšu, iespējams, ka piektdien arī Ne, asakas Zivniek!
vakar mājās, lai varētu doties kad iebraucu iekšā, tad sāka man palika bail un paslēpos zem tilta un lai pārstāj . Kad sāka spīdēt , tad tālāk ezerā. Noskaidrojās un varēja bet sāku arī bet man rādija kad paliku kaut ko jau izvilku. Pienāca vakars un aizbraucu uz Dagavu, tur vienu zivi, bet visus savus labos āķus !!! Mazliet un mājās. Mājās sagaidīja , bet beigās sanāca un šodien ir bet nekas, jo vakarā atkal došos !
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!