Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Visas vimbas ir vismaz 32cm. Nomērījām. Vēl kādas astoņas palaidu (neesu profs vimbu iegūšanā) pie krasta, jo tur kante. Vienu, nezinu ko, palaidu. Grūti bija vilkt, es bik apjuku, kamēr bremzi atlaidu.... tikmēr tju tju.... nez mošk sapals, mežene, karpa utt.
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
vakar vakarā ieskrēju ezerā...papeldināju dzīvo un pa seklumiem paspinerēju...vienā no seklumiem, iekšā zālē viss gāja riktīgi ņigu ņegu, nolēmu iešmaukt iekšā un ar pretzāļnieku pašeptēties. slīdot iekšā kaut kādu nezvēru aizbiedēju, zāles pašķīda ar nenormālu vilni, paliku ar aukstām kājām. Un tad nu uz pretzāļnieka bija vairāki izgājieni, bet neviena pat neuzsita, dziļums tai vietā kādi 30 cm, un visu var redzēt izcili...viens vilnis kas sekoja vizulim bija tāds, ka es pa tiešām cerēju, lai viņa nepaņem, jo tad būtu sūdi lieli...un man tiešām radās iespaids, ka es biju ieslīdējis guļamistabā un manu mānekli vienkārši trieca prom, nevis gribēja ēst... atpakaļ ceļā uz maili kanālā pacēlu smuku ašuku un Daugavā pavilku vienu zandrīti, bet nedavilku un labi ka tā..
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Šorīt atkal biju "mongolijā".No rīta ašuki jēma nejēgā.Biku vēlāk tāda knakstīšanās vien bij.Ašukus atdāvināju vienam pensionāram.Lai tak cilvēkam tiek kāds prieciņš. Maniju ,ka laiž smoltus brīvsolī.No mola vīri mēģināja ķert reņģi.Dažiem izdevās,a dažiem nifigā.Ja nebraukšu vējenēs,tad noteikti aizlaidīšu reņģēs. :)) p.s. Nez kur PP pazudis.Laikam kkur velk atspēries.