Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Šodien uz 1,5 stundām pabiju Daugavas krastā uz fīderi. Jāpamoka taču manu pieredzējušo Salmo Taifun Ja nebūtu jaunākā paaudze jāsavāc, droši vien paliktu uz vakara tumšo daļu, jo: - ~30min pagāja sataisoties - pēc ~15 min sākās pirmās copītes - akkurāti, kad bija jādodas prom, noķērās lielākā raudiņa (virs 100g) Ņēma tikai uz slieku. Pirmais bija strīpainītis un tad dažas raudiņas. Katra nākamā zivs bija lielāka par iepriekšējo. Šoreiz visas aizpeldēja atpakaļ.
Anatolijs šodien pa Ķīšezeru. Pagaidām asarus nav atradis, ne lielus, ne mazus!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Ziņoju kā klājās Anatolijam. Sākumā nevarēja atrast neko, tad atrada asaru bariņu un paspēja saķert kādus 7-8asarus ap 200gr Tagad turpina meklēt, bet pagaidām tikai sīkie, vai vispār nav. Tūlīt mēģinās piemānīt arī kādu līdaku un tad turpinās asaru meklējumus. Man par pāsteigumu šoreiz Anatolijs mētā arī spiningu!
es arī biju ķīsītī. redzēju arī anatoliju. es ar tur pat netālu tiku pie dažiem asariem. mazi maitas un švaki ņēma. iepēros ezerā, a tur baigais vējš un vilnis bija. izbesīja, tinos krastā. kādi desmit tādi starp simts un divsimts gr bija. atlaidu. bija arī vēl vairāki zem simts. kādu laiku negribēšu copēt
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
Esmu jau mājās. Laivu tā arī neizžāvēju, tagad mājās jāžāvē. Vakars tik vēss, ka nežūst. Pēc pēdējā zvana Aigaram neko īsti vairs neatradu. Atradu tiki sīkus asarus un bija viena līdaku cope, bet tikko gribēju piecirst, tā izspļāva manu raudu Kopumā tā arī paliku ar zem 10 normāliem asariem. Tomēr labāk kā Daugavā no krasta
Tā, mož kāds pasviedīs vietu nezinātajam kādu domu, kur rīt ielaisties pavicināt? Vienīgi man apstākļi ir tādi, ka īpaši tālāk par 30-40 minūšu braucienu no pilsētas nevaru atļauties doties... var sanākt ripot atpakaļ..
Ja veiksme pagriež tev mugurpusi - izmanto situāciju, noliec to!
Tā, mož kāds pasviedīs vietu nezinātajam kādu domu, kur rīt ielaisties pavicināt? Vienīgi man apstākļi ir tādi, ka īpaši tālāk par 30-40 minūšu braucienu no pilsētas nevaru atļauties doties...
Centrāltirgus.Vismaz varēsi iepirkt lētos spožos,butītes(ne pirmā svaiguma),skumbrijas, utt
Nu ta jau manīs, gan jau paraušu k-kur uz Saulkalnes pusi tad. Tur vismaz jau labi zinu, ka ērti var ielaisties iekšā un, ja ievajagās, arī ātri notīties.. esmu mazliet piesiets mājām..
Ja veiksme pagriež tev mugurpusi - izmanto situāciju, noliec to!
Vakar vakarā pamēģināju Daugavā rudens brekšus vilkt. Kā gāja var izlasīt pie konkursa materiāliem: http://parcopi.lv/forum/38-208-3 Vakariņas garantētas Šoreiz vienīgā ēsma, ko neskādēja zivteles bija slieka