Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
spulgits, tur tā lieta, ka spiegu daudz! nav jau zheel sakariigiem dzekiem, kas iepaziiti, bet nu barinjsh, kas lasa ir daudz lielaaks, neka atas, kas raksta!
spulgits, tur tā lieta, ka spiegu daudz! nav jau zheel sakariigiem dzekiem, kas iepaziiti, bet nu barinjsh, kas lasa ir daudz lielaaks, neka atas, kas raksta!
Tieši tā kristsKG
Es nekad nestrīdos !Es tikai izskaidroju kāpēc man ir taisnība!
es šonakt biju copēt. ar mikrodžigu asarus vilku. gan ne tik lielus kā kristsKG, bet tā pat šis tas bija. laiks bija labs, gaišs. kaut ko arī ezerā satiku pazīstamu, tikai neatceros vairs kuru. bet tad man sagribējās čurāt un pamodos
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
Lai arī taimfreims šodien dikti ierobežots, biju likteņupē pie Saulkalnes.. Nu, nekas jau spīdošs nebija, ielasīju četrus smukus ašukus, sabučoju vienu šnappiju, palūrēju turienes dziļumus un šo to sev podiņā sazīmēju gan citreiz būs labāk Vo, dupletā ar vienu ašuku izvilku arī pavisam svaigu Rapala Trolls-to-Minnow, vēl pat trekni nozieķētu ar Megastraiku :))) Saimniecībā noderēs, īpašnieks var pat nepieteikties, kas noķerts, tas mans Tā lūk man gāja... Nezinu vai rapalas tur ķeras bieži bet varat jau mēģināt, varbūt tik Jums ar
Ja veiksme pagriež tev mugurpusi - izmanto situāciju, noliec to!
Šodien septiņas stundas pavadiju pie Gaujas,šur tur kaut kas uzleca,bet man uz spiņa ne piesitiena.Cik satiku pārējos copmaņus ar nekā kas spiningoja no krasta,vienīgi viens no laivas bija dabujis smuku līdaku,apmēram man uz acs likās 3kg jābūt.Vienīgais vienu šūpiņu no Gaujas es izmāniju.Kopumā jau labi pavadīta diena,rīt jātaisa Gaujā,sezonas noslēgums spiningošanā.
Es šorīt pavizinājos līdz Salacgrīvai, bet vēlāk pēcpusdienā(ap 15:00) ielaidu laivu ūdenī. Bija domāts ar Jutrix, bet viņam roka traumēta, tāpēc laidos viens. Ņēmu tikai spiningu, šoreiz bez mailēm. 8minūtes un es jau biju Ķīšezerā
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Šodien vairāk tāda vizināšanās sanāca, bet man patika. Kur viļņu un vēja nebija, dabūju pat 26km/h un pa visu vojāžu pat 3l benzīna nenovizināju. Kad laiva glisē, tad ir ekonomiskais režīms!