Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Manuprāt āķis nepareizs. Jau trešo reizi ar šitādu āķi es palieku garu degunu. Jānopērk citi āķi līdakām un arī pavadiņas kāreiz beidzās. Jāsāk pamazām tam līdaku laikam iepirkt vajadzīgās lietas
Quote (J0nis)
Quote (Koka_Klucis) I priekš kam tas bija vajadzīgs?
I priekš tā ka tagad asaru laiks !!!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
nav īsti laika plašam aprakstam, bet īsumā - svētdienas cope netālu esošajos ūdeņos ar mēŗķi tikt pie asariem. Rezultātā izdevās katram ar copes kolēģi piemānīt kādus 6-7 virs 500g. Man lielākie sasniedza 850g un 820g. Ēsma gan mākslīga, gan dabīga vairāki lieli aizgāja vai nu pasteidzoties ar piecirtienu vai cenšoties vilkt tā, lai apurbēji uzreiz nebūtu klāt... viens no retajiem uz mākslīgo! Uz micro džigu izsportojos ar šo 820g 850g un 820g
kristKG būs man ar beidzot tie svari elektroniskie precīzie jāievieš, lai zinu kas man ķeras. lai gan 7dien man lielāki par 300 gr nebja. un ar tik kādi divi bija sverami. toties kopsvars varēja būt uz 3kg
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!