Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Biju ar Zivnieku uz copi. Uz vakara copi. Bildes drīz sekos, bet to Zivnieka bļāvienu bļ................bļ.........!!!!!!!!!!! dzirdēja visa Rīga. Man vienā laivā sēžot kurlums uz pāris nedēļām garantēts. Uz asara kātiņa pajēma riktīga līdaka. Abi redzējām smuko pirueti... bet... aukla, ta bez pavadas....
bet to Zivnieka bļāvienu bļ................bļ.........!!!!!!!!!!! dzirdēja visa Rīga. Man vienā laivā sēžot kurlums uz pāris nedēļām garantēts
Šodien ne uz ko, nekur un nekā Bez mailēm nav aršana
Šodien biju pārbaudīt vienu purva ezeriņu,kur līdz šim nekad nebiju copējis,bet biju tikai dzirdējis ka tur citi velk asarus.No rīta sadabuju mailītes un uz copi prom,pirmais ašuks pieteicās diezgan ātri,apmēram uz 150g,tas deva cerību ka tomēr kaut kādas jau zivis tur ir.Kopā izdevās salasīt 13gb ašukus,daži vēl iemanijās nosprukt.Visi asari praktiski tika noķerti ap zālēm,klajumos neviena cope.Tā lūk man šodien gāja,kārtējos reizi pārliecinājos ,ka cope ir laba lieta.
Copman nav slikti -Gaujā ar shamos var neslikti savaņģot-mans pirms nedēļas uz kukurūzu cere'ja uz sapalu, bet trāpījās ašuki-labi ka tārpi arī bija,daži pat neslikti trīssimtnieki.