Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Tātad no piektdienas uz sestdienu cope izdevusies viena ļurbiņa zemmērs atlaists,pliči no 0,7-1,5kg aptuveni 15 kg.Daļa atbrauca mājās pārējie turpina peldēties.Ēsma grūba un baltie,makšķere fideris.Inspektori arī neguļ .Copes vieta Jelgava(Lielupe). Nav jo nepaņēmās līdz
Es nekad nestrīdos !Es tikai izskaidroju kāpēc man ir taisnība!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Vakar sausajā Daugavā (oblamovič) Man vispār neviena piesitiena ,kaut laiciņš likās ideāls Je6ka gan pamanījās divus zemmērus piemānīt ,abus pie zālēm un uz meps rotiņa. Vienīgais ko es piecirtu tas bij vecs nostāvējies murdiņš uz kura bij uzrāpies viens vēžveidīgais bet ceļot ārā arī tas novēlās. Tātad arī vēži tur dzīvo
biju ķīsītī. pamatā uz asariem. pamētāju arī kādu voblerīti, drusku pārbraucienos pavelcēju. apskrēju pus ezeru. uz vobleriem mētājot nekā, velcējot tā pat. ar gumijām 3kg ašuku. izmērs žēlīgs - vidēji 100 grami. jo kulē bija 32 asari un svars 3kg 3 grami nenosvēru lielāko, jo nebija vēl gatava pāreja bet liekas, ka ap gramiem 200. pāris bija kanālā, bet lielākā daļa ķīšezerā. vislabāk gāja uz kantīm šoreiz. pie zālēm viens šnāpijs maita nokoda manu volframa 5gr džigu. kristKG - pietrūkst man tās pavadas kaut kad kaut kā jāsarunā randiņš
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
Šovakar tā pa fikso, bez motora un bez mailēm, tikai katram pa spiningam, ar Jutrix ielaidāmies Vecdaugavā Kādu pusotru stundu pamētājām, pavelcējām, zivis nedabūjām un devāmies krastā Bet vakars bija foršs!