Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
p.s. manī ir pamodies gaļenieks. sen neesmu zivi ēdis. un starp citu - saldētavā nevienas zivs galīgi esmu izlaidies. kādreiz saldētava bija pilna ar zivīm, laidu mērus atpakaļ un ar visu to pietika līdz pavasarim ko ēst.
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
Šodien biju Ķīšezerā. Laivu gan šodien bija, ka biezs Tik vēlāk uzzināju, ka sacensības notiek Mailes sasmēlu ātri, bet.......man uz viņām necopēja Mājās aizvedu 8 asarus virs 100gr, lielākais ap 300gr, kurus noķēru uz tārpu. Bija vēl daudz mazo un ļoti daudzi nospruka nost, jo pārsvarā ķēru uz ziemas makšķerīti un mazu mormišku. Bija arī dažas baltās. Un bija viena līdakas cope uz maili, ko pavilku, bet neizvilku. Kaut kā tā
es ar šodien biju ķīšezerā. biju arī daugavā. satiku zivnieku un dadzīti. no 6:00 - 18:00 kaut kādu čupu ar asariem saķēru, taču jāsaka, ka ar lielām mokām. katrā vietā pa druskai. praktiski ne vairāk kā 5 gab no vienas vietas švaki tie bariņi skaita ziņā un izmērs ar žēlīgs. daugavā šodien nevienu nenoķēru. tāpēc arī laikam aizmigu uz brīdi tur
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
Asarus atrast īsti nevarēju, uz mailēm vispār neķērās. Uz maili šodien noķēru vienu asari un nopūdēlēju divas līdakas Toties uz spiningu sanāca tikt pie mēra līdakas 52cm un četriem nesliktiem asariem. Viss loms Daugavā un Sarkandaugavā. Kopumā nav slikti, jo cope nevar būt slikta