[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: Koka_Klucis, kreisais, Zivnieks  
Pļāpātava
kapracisDatums: Ceturtdiena, 16.08.2012, 15:07 | Ziņa # 4021
Grupa: Moderatori
Komentāri: 1234
Reputācija: 26
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
a prīzes kādas būs? labi, ka es nepiedalos, jo man ir tendence blēdīties....:))))

kristsKGDatums: Ceturtdiena, 16.08.2012, 15:20 | Ziņa # 4022
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 493
Reputācija: 3
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti
iepriekšējā dienā saķersi un noslēpsi zālēs??? :) :D

kristsKGDatums: Ceturtdiena, 16.08.2012, 15:20 | Ziņa # 4023
priizee - kaut, ko jaasadomā :)

kapracisDatums: Ceturtdiena, 16.08.2012, 15:22 | Ziņa # 4024
Komentāri: 1234
Reputācija: 26
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
pa tukšo jau nav incanti. zaudētājs skrien apkārt ezeram:) vai ceļojošo kausu:)

ZivnieksDatums: Ceturtdiena, 16.08.2012, 15:22 | Ziņa # 4025
Stāstnieks
Komentāri: 3480
Reputācija: 41
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
par loma ieskaitīšanu esmu par kristsKG ieteikto :)

prīze....var jau katrs pa kādu 5-10 LVL samesties un uzvarētāja ekipāža tiek pie prīzes 20-40 LVL vērtībā :)

Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!

kristsKGDatums: Ceturtdiena, 16.08.2012, 15:36 | Ziņa # 4026
ceļojošais kauss nav sūdīgs. Otrs variants , ko Zivnieks ieteica. Kaut vai pa piechukam - vai dāvanu karte jēdzīgā veicī :)

kristsKGDatums: Ceturtdiena, 16.08.2012, 16:27 | Ziņa # 4027
iemetu jums apspriešanai šādu tabulu. priekš 5 paņemtu arī pildspalvas :)

C:\Users\Name\Desktop\cope_2012\Vobleri vs Vizuļi.docx
Pielikumi: Vobleri_vs_Vizu.docx (16.7 Kb)

J0nisDatums: Ceturtdiena, 16.08.2012, 19:11 | Ziņa # 4028
Kompānijas dvēsele
Grupa: Savējie
Komentāri: 2377
Reputācija: 44
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
Ceļojošais kauss - Zivnieka pižiks Tad es arī piedalītos pie bleķu komandas prieks

Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…

J0nisDatums: Ceturtdiena, 16.08.2012, 19:13 | Ziņa # 4029
Kompānijas dvēsele
Tikai vai tai seklajā ezerā ar bleķiem var pastrādāt svilpo Vai tur ir vismaz kāds metrs ??? Neesmu bijis tāpēc prasu ! :)

Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…

Ziņojumu laboja J0nis - Ceturtdiena, 16.08.2012, 19:16

BebrsDatums: Ceturtdiena, 16.08.2012, 19:36 | Ziņa # 4030
Komentāri: 1412
Reputācija: 13

Nav bildes- nav zives :D

BebrsDatums: Ceturtdiena, 16.08.2012, 19:54 | Ziņa # 4031
nepieciešama teorētiska palīdzība. Man paziņam paredzēti nelieli copesmači dīķī kur aug stores. Svars tā no 1-4 kg, šis palūdza lai iedod kādu makšķeri. Tik nesaprotu uz ko un kā tādus zvērus ķert, man jau liekas ka uz grunteni jo mute šamējai ir vērsta uz leju. Kādu ēsmu lietot? Kādus rīkus sariktēt?

kristsKGDatums: Ceturtdiena, 16.08.2012, 20:44 | Ziņa # 4032
J0nis, var var! ir vietas, kur ir arī 1,3 - 1,5m (ir arī drusku vairāk, bet 'pavisam nelieli punkti). Var darbotie ar rotiņiem. Esmu noķēris normālus mērus gan uz Meps Nr.1.; Nr.2.; Nr.3; Nr.4., gan uz bleķiem, tik jāskatās vieglāki.

J0nisDatums: Ceturtdiena, 16.08.2012, 21:02 | Ziņa # 4033
Kompānijas dvēsele
Bebr, esmu dzirdējis ka storei iebarošanai vis labāk derot karpu un foreļu granulētā barība. Par pārējo gan neko nezinu.Bet ja nu kolēģis tiek pie kāda eksemplāra,tad varbūt noder šī sarežģītā recepte.:)
Storei uzreiz izņem žaunas, nogriež cietās zvīņveidīgās plātnītes sānos, tad stori izķidā, zem astes nedaudz iegriež, izliec asti uz augšu un izvelk cīpslu, kas tur atrodas. Tā kā storei ir bieza āda, tās marinēšanai izmanto nevis sauso, bet šķidru marinādi (ūdens konsistencē) ar sāli, pipariem, ķiplokiem. Marinē trīs stundas, pēc tam cep cepeškrāsnī 160 grādos bez vāka aptuveni stundu. Īsi pirms cepšanas beigām stori var plānā kārtiņā pārziest ar majonēzi, lai veidojas tīkama garoziņa. Var pievienot burkānus, kartupeļus, piedevām labi noderēs arī skābēti gurķi un lociņi. Lai veicas kolēģim !!!

J0nisDatums: Ceturtdiena, 16.08.2012, 21:06 | Ziņa # 4034
Kompānijas dvēsele
Krist, ja sanāks brīvs brītiņš varbūt pievienosimies ,redzēs kā būs ar darbiem .

BebrsDatums: Ceturtdiena, 16.08.2012, 21:33 | Ziņa # 4035
Quote (J0nis)
Bet ja nu kolēģis tiek pie kāda eksemplāra,

Ta papriekš vēl jātiek :D
Kas ko zin, pasviež kādas idejas, man pašam nav nekādas poņas

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv