eduks, tur ir zināma loģika! vietējais ūdeni, zivju paradumus, reliefu zin daudz daudz precīzāk, kas ļauj gūt panākumus ar salīdzinoši vienkāršākiem rīkiem, bet situācijā, kad abi ir pie nezināma ūdens, tad rīkiem ir zināmas priekšrocības, bet protams arī ne vienmēr, ne visiem un ne visos copes veidos vienlīdz izteikti!!
Puikas (Marti, Zivnieks, Parcopi u.c.), mēs te vienu brīdi runājām par sacensībām pierīgas ūdeņos un 26.vai 27.datumu, bet tā arī tas pieklusa. Plānojam kaut, ko vai nē??
es it kā vairāk par ķīšezeru, bet tā kā nekad neesmu bijis kaņierī un iespējams, ka tur lielu vēju justu mazāk kā ķīšezerā, ja nu gadījumā tāds uznāktu tajā dienā, tad varētu arī tur. vienīgi vēl tik tālu nezinu kā man būs ar laikiem
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
es par kaņieri! pluss tas, ka ņem gan bleķus, gan voblerus. Asari arī ir aktīvi. Ja ir apmācies un vējiņš, tad garantēju, ka būs interesanti. Ja sēž pa 2 iem laivā, tad nav tik sālīti. Braucot varam apvienoties pa mašīnām.
super!!!! veči, nebremzējam. Plānojam un laižam, lai naakamnedeļ akumā varu piezvanīt un nobukot laivas! Jāpačolē tik kāds laiks solās būt... tur ir 2 veidu laivas - lielaas pellas (2 ļoti ērti, daudz vietas, bet protams lēnas), otrs ir tādas šauras kocenenes, kas man pašam patīk, bet nekad neesmu copējis 2 ar vēl kādu, kas stāv kājās. Nav tik stabila protams, bet ātrāka
Ierosinājums, ja mēs sēžam kā iepriekšējo reizi, tad varam viens otru uzmanīt , tad es pat labprāt pēc nomērīšanas un safočēšanas laistu atpakaļ (ja protams būs, ko laist :D). Ja paveiktos ar smukāku izmēru, tad varētu paņemt. Asariem ierosinājums ņemam sākot no 20 cm. Skaitam nevis loma svaru, bet cm... varam pēc LR spin.čempja sistēmas :)! = cm * 2. Piemēram 20 cm asaris ir 400 punkti :). Ja grūti rēķināt, varu sarakstīt tabulas.