[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: Koka_Klucis, kreisais, Zivnieks  
Pļāpātava
eduksDatums: Otrdiena, 14.08.2012, 15:40 | Ziņa # 3991
Vēžu cienītājs-makšķernieks
Grupa: Moderatori
Komentāri: 1377
Reputācija: 15
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba Kluba Vadiba Kluba Vadiba
Vēl 6 reģistrēti dalībnieki un būs 700!
Vēl 135 komenti un dažam labam būs auseklīša ordenis :D ...

Visgaršīgākā zivs ir tā, kas ir uz galda!

kapracisDatums: Otrdiena, 14.08.2012, 16:28 | Ziņa # 3992
Komentāri: 1234
Reputācija: 26
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
dažam labam tad bik runīgākam jāpaliek, lai to medāli dabūtu:))

parcopiDatums: Otrdiena, 14.08.2012, 17:49 | Ziņa # 3993
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14141
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Copes kalendārs ir viens - ja ir brīvs un ir iespēja tikt uz copi, tad tik jālaiž! prieks

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

parcopiDatums: Trešdiena, 15.08.2012, 06:47 | Ziņa # 3994
Multimakšķernieks
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Labrīt! hello
Izskatās laba diena copei, viss nomācies, neliels vējelis....bet jātaisās uz darbu :)

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

kristsKGDatums: Trešdiena, 15.08.2012, 07:31 | Ziņa # 3995
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 493
Reputācija: 3
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti
parcopi, ehhhh ... nekaisi saali bruucees :( Lai laba diena visiem!

BebrsDatums: Trešdiena, 15.08.2012, 07:58 | Ziņa # 3996
Komentāri: 1412
Reputācija: 13
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
LaBDiEN. Copēt naf mēnesi būts, baigi esmu izlaidies. Mošk šodien jāaizčāpo uz karūsdīķ'.

Nav bildes- nav zives :D

kristsKGDatums: Trešdiena, 15.08.2012, 09:05 | Ziņa # 3997
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 493
Reputācija: 3
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti
Bebrs, totālāko ne asaku Tev :)

parcopiDatums: Trešdiena, 15.08.2012, 12:24 | Ziņa # 3998
Multimakšķernieks
Rīt vai parīt jāmēģina kaut kas noķert :)

parcopiDatums: Trešdiena, 15.08.2012, 20:13 | Ziņa # 3999
Multimakšķernieks
Fū, beidzot mājās! plaude
Šodien gara, smaga darbdiena sanāca :)

urmaasDatums: Trešdiena, 15.08.2012, 21:55 | Ziņa # 4000
Grupa: Savējie
Komentāri: 1688
Reputācija: 19
Tā izskatās,ka jāiet līdz ledusskapim un jāizvelk kāda ninna.Savādāk kkā nesmuki gadadienu nosēdēt pa sauso! svilpo

Vienīgais darbs kurš baro,tā ir ēsšana! ;)

martiDatums: Trešdiena, 15.08.2012, 22:21 | Ziņa # 4001
Estēts
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
biju šovakar ar bērniem uz copi. ar lazdas kātiem un spalvu pludiem mazās zivteles paķert priekš kaķa.
sanāca interesanta situācija :) ejam klāt savas copes vietai un redzam, ka priekšā jau viena ģimenīte rosās.
ejam garām uz tukšo laukumiņu un priekšā esošā copmaņa dēlēns mani ieraugot nespēj valdīt emocijas izspļauj:
"tēti, tēti skaties, onkulim koka makšķeres". un caur lūpām:" pffffff" :D
pašiem stikla šķiedru teleskopi, resnas auklas un pludi uz 20 gramiem :)
mēs iekārtojamies blakus un jūtu, ka tiekam vēroti.
saliekam slieciņas un kā metam tā velkam.
kādās pārdesmit minūtēs kaķa pārtikas programma pārpildīta (kādas 30 raudas).
un tad dzirdu kaimiņu kompānijas puikas nākamo spārnoto frāzi:" tēti skaties - viņiem ķeras!"
tētis bija nerunīgs, jo viņiem tiešām neķērās :D

rītvakar taisos laist uz nopietno copi. jāmēģina kāds ašuks un zanders savaldzināt...

Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!

jutrixDatums: Trešdiena, 15.08.2012, 22:58 | Ziņa # 4002
Jokplēsis
Komentāri: 2942
Reputācija: 26
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
Vot kur tas noslēpums, nevis rīkos, bet meistarībā :) ja

The most dangerous animal in Japan is ninja

eduksDatums: Ceturtdiena, 16.08.2012, 08:13 | Ziņa # 4003
Vēžu cienītājs-makšķernieks
Komentāri: 1377
Reputācija: 15
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba Kluba Vadiba Kluba Vadiba
:D
Tā ir, es kā "iznācējs" no laukiem atceros ļoti daudzas tādas situācijas, kad pilsētnieki brauca ar modernāku un glaunāku aprīkojumu, bet mēs centāmies šos paņemt uz izbrīnu ar pēc skata vienkāršiem rīkiem. Lieki teikt, ka pārsvarā pārāki bijām mēs - aborigēni ar saviem prastajiem rīkiem :D ;) ... Šobrīd jau viss tā ir attīstījies, ka pēc aprīkojuma jau neatšķirsi kurš ir kurš - progress odnako :D ...

Visgaršīgākā zivs ir tā, kas ir uz galda!

ljubitexDatums: Ceturtdiena, 16.08.2012, 09:43 | Ziņa # 4004
Komentāri: 532
Reputācija: 12
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Kluba Vadiba
Nu man pirmā makšķere arī bija vienkāršs nolauzts zars turpat upesmalā,ar piesietu makšķerauklu un āķi...Beigās man bija vairāk zivju nekā skolotājam

Ja nepazīsti mani,tad nerunā par mani.Ja gribi runāt par mani,tad runā ar mani

spulgitsDatums: Ceturtdiena, 16.08.2012, 11:33 | Ziņa # 4005
Komentāri: 1121
Reputācija: 16
marti ja

Es nekad nestrīdos !Es tikai izskaidroju kāpēc man ir taisnība!

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv