[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: Koka_Klucis, kreisais, Zivnieks  
Pļāpātava
spulgitsDatums: Ceturtdiena, 16.08.2012, 22:01 | Ziņa # 4036
Grupa: Savējie
Komentāri: 1121
Reputācija: 16
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Quote (Bebrs)
Kas ko zin, pasviež kādas idejas, man pašam nav nekādas poņas

Man paziņa ķēra uz pludiņmakšķeres uz āķa slieka.Tas kaut kādā privātā ūdenskrātuvē.Ēsmu esot licis uz grunti. ;)

Es nekad nestrīdos !Es tikai izskaidroju kāpēc man ir taisnība!

BebrsDatums: Ceturtdiena, 16.08.2012, 22:05 | Ziņa # 4037
Grupa: Moderatori
Komentāri: 1412
Reputācija: 13
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba

Nav bildes- nav zives :D

parcopiDatums: Ceturtdiena, 16.08.2012, 23:52 | Ziņa # 4038
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14141
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Es 26.nevaru. Pareizāk varu, bet pēcpusdienā. Man 11:00 gonkas Jūrmalā ar velo

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

kristsKGDatums: Piektdiena, 17.08.2012, 07:29 | Ziņa # 4039
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 493
Reputācija: 3
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti
parcopi, hmmm.... tad kaut, kas jādomā. 25.tais??? vai 26.tajā pēcpusdiena? vai bleķiniekiem komandas dalībnieka maiņa - rīta cēļiens vienam, vēlāk parcopi... jādomā.

eduksDatums: Piektdiena, 17.08.2012, 08:21 | Ziņa # 4040
Vēžu cienītājs-makšķernieks
Komentāri: 1377
Reputācija: 15
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba Kluba Vadiba Kluba Vadiba
Quote (Bebrs)
Ta papriekš vēl jātiek :D
Kas ko zin, pasviež kādas idejas, man pašam nav nekādas poņas

Man ir neliela pieredze copējot privātā dīķī, bet nu tur virs 2kg šķiet, ka nebija... Kā jau iepriekš citi teica, labi jāsabaro vieta - kā uz karpām. Uz pludiņmakšķeres āķa liekam naktenieku un guldam šo turpat uz grunts. Varbūt vēl ir kādas ēsmas, bet es tik uz naktenieku ķēru. Pēc teorijas šīs no grunts gliemjus arī lasot. Var pamēģināt pielasīt šos, sadauzīt čaulas un uz āķa tā pavairāk. Šī zivs tiešām barojas izteikti no grunts...

Visgaršīgākā zivs ir tā, kas ir uz galda!

ZivnieksDatums: Piektdiena, 17.08.2012, 09:21 | Ziņa # 4041
Stāstnieks
Komentāri: 3480
Reputācija: 41
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
esmu dzirdējis, ka arī ar mikrodžigiem/džigiem šamās ir ļoti atsaucīgas

Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!

ZivnieksDatums: Piektdiena, 17.08.2012, 09:22 | Ziņa # 4042
Stāstnieks
Komentāri: 3480
Reputācija: 41
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
domāju, ka varbūt varam taisīt arī 25ajā...ķīsī var ieskriet arī 26ajā (gan jau) :)

Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!

kristsKGDatums: Piektdiena, 17.08.2012, 09:39 | Ziņa # 4043
Zivnieks, man der :)!!!

parcopiDatums: Piektdiena, 17.08.2012, 11:52 | Ziņa # 4044
Multimakšķernieks
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Nu par 26. nekādas izmaiņas man nevar būt, tur es varu tikai pēcpusdienā, bet tas copei vairs nav labākais laiks, tad jau labāk uz vakarpusi laisties iekšā, bet par 25. es vēl mēģināšu kaut ko samainīt darbā, jo man tas datums īsti neder uz diennakti, dēļ tā, ka no rīta jau jābūt Jūrmalā :)

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

kristsKGDatums: Piektdiena, 17.08.2012, 12:44 | Ziņa # 4045
parcopi, ceru, ka izdosies sakaartot, ja nee tad septembis. Vieniigi uzreiz saku, ka 1.majaa un 8.tajaa nevareesh, jo spiningoshanas sacensiibas

parcopiDatums: Piektdiena, 17.08.2012, 13:12 | Ziņa # 4046
Multimakšķernieks
Notīrīju tikko monitoru, izrādās krāsas ir daudz spilgtākas :D

parcopiDatums: Piektdiena, 17.08.2012, 13:35 | Ziņa # 4047
Multimakšķernieks
25.augustu izbrīvēju! hello

kristsKGDatums: Piektdiena, 17.08.2012, 13:46 | Ziņa # 4048
ja parcopi,

martiDatums: Sestdiena, 18.08.2012, 09:27 | Ziņa # 4049
Estēts
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
tā kā mans 2ha rezervāts apjozts ar žogu un lapsas, āpši iekšā nelaužās, tad kurmji un zemes žurkas savairojušies līdz robežai, ka esmu uzņēmies situāciju līdzsvarot. vakar uzstādīju vienu lamatu komplektu, bet šorīt secināju, ka kurmis ir bijis viltīgāks. apracies apkārt. ieriktēju savādāk. jāgaida...

Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!

Johnny_BravoDatums: Sestdiena, 18.08.2012, 12:27 | Ziņa # 4050
Komentāri: 316
Reputācija: 0
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti
Pieradini pitonu dārzā :D

johnny bravo

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009