Es 26.nevaru. Pareizāk varu, bet pēcpusdienā. Man 11:00 gonkas Jūrmalā ar velo
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
parcopi, hmmm.... tad kaut, kas jādomā. 25.tais??? vai 26.tajā pēcpusdiena? vai bleķiniekiem komandas dalībnieka maiņa - rīta cēļiens vienam, vēlāk parcopi... jādomā.
Ta papriekš vēl jātiek Kas ko zin, pasviež kādas idejas, man pašam nav nekādas poņas
Man ir neliela pieredze copējot privātā dīķī, bet nu tur virs 2kg šķiet, ka nebija... Kā jau iepriekš citi teica, labi jāsabaro vieta - kā uz karpām. Uz pludiņmakšķeres āķa liekam naktenieku un guldam šo turpat uz grunts. Varbūt vēl ir kādas ēsmas, bet es tik uz naktenieku ķēru. Pēc teorijas šīs no grunts gliemjus arī lasot. Var pamēģināt pielasīt šos, sadauzīt čaulas un uz āķa tā pavairāk. Šī zivs tiešām barojas izteikti no grunts...
Nu par 26. nekādas izmaiņas man nevar būt, tur es varu tikai pēcpusdienā, bet tas copei vairs nav labākais laiks, tad jau labāk uz vakarpusi laisties iekšā, bet par 25. es vēl mēģināšu kaut ko samainīt darbā, jo man tas datums īsti neder uz diennakti, dēļ tā, ka no rīta jau jābūt Jūrmalā
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Notīrīju tikko monitoru, izrādās krāsas ir daudz spilgtākas
tā kā mans 2ha rezervāts apjozts ar žogu un lapsas, āpši iekšā nelaužās, tad kurmji un zemes žurkas savairojušies līdz robežai, ka esmu uzņēmies situāciju līdzsvarot. vakar uzstādīju vienu lamatu komplektu, bet šorīt secināju, ka kurmis ir bijis viltīgāks. apracies apkārt. ieriktēju savādāk. jāgaida...
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!