Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Šodien pēc darba izdomāju aizmīties pakaļ savam elektromotoram, kurš bija pie Ginta. Mašīna man bija centrā, bet izdomāju pa taisno no Krustpils ielas mīties uz Pārdaugavu un tad savākt mašīnu un iekraut tajā gan motoru, gan riteni. Viss jau bija ok, bet vest elektromotoru ar riteni nav pārāk ērti un uz tilta, kurš iet pa Kalnciema ielu pāri sliedēm, ietve ir augsta un ļoti šaura......motors aizķērās aiz malas un es nolidoju uz ietves. Pirmais ko ieraudzīju, ka aiz manis ir fūra, tāpēc nejūtot sāpes momentā lēcu atpakaļ uz ietves, bet velo un elektromotors palika uz ceļa. Tas bija apmēram te
Fūra paspēja sabremzēties un es savācu savu rieti un elektromoru. Ritenis par laimi nebija cietis, bet elektromotors gan. Skaitās tikko no remonta savācu
Un tagad arī baigi sāp kreisā kāja. Vizuāli neizskatās baigi cietusi, bet sūdīgi lokās locītavā un sāp diezgan. Kaut kā neveicās ibio Jāmēģina nopirkt jauns detālis, šitais ir lētākais, ko atradu netā. Ceru ka viņiem būs uz vietas
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Tā iet, kad nobīstas no korķiem un nebrauc ar auto pakaļ motoram
Paldies visiem, gan jau sadzīs Man tak svētdien jāgonko
Kolēģi - tātad jautājumi 1) vai mēs sestdien oragnizējam spiningošanas sačus? 2) vai Kaņierī? 3) cikos? 4) vai vajag pieteikt laivas? 5) vai izmantosim manis ieteikto punktu skaitīšanas sistēmu? 6) izmantojam tikai voblerus vai bleķus un gumijas atstājam mājās?
Aigar, nu tu ir varonis bet nedomāju, ka tā skrūve ir nalabojama...tomēr el.motoram nav nekāda baigā slodze...domāju uzjautā tam pašam Bumsim, jo vismaz es personīgi būtu mēģinājis kaut ko ķimerēt pirms ārā mest...nezinu cik viņa ir bieza, bet izskatās, ka varētu līmēt un vienā sānā brīvi var piemaukt skaviņu, otrā pusē būtu kaut kas bik gudrāks jāizdomā
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Bļe, šodien visas malas sāp, sevišķi roka un kāja. Par sačiem es tikai par, tāpēc jau izbrīvēju to sestdienu