Bildes būtu pašā laikā Rakstu kopā ar Eduku izrediģēsim, kad būs brīvāks brīdis, bet nesolu, ka tad viss būs gramatiski pareizi
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
ai, to es pats izdarīs-kā nu mācēs:) kādas 4 atradu. sieva nokaunināja:). tik iekopēšu un jumsiem nosūtīšu. cik te expertus palasījos, tad dzeloņvaidznieki žiperīgi esot, tik pasīki...puncim mazāk prieka:) kādā veidā domā šamos ķert?
Ir doma ar krītiņiem, varbūt arī kādu vēžu murdiņu ieliksim
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
es arī ar krītiņiem darbojos-interesanti jau baigi. man liekas, ka ar murdu nav tik incanti. ar spraudeņiem, domāju, ka būtu interesanti. tik manās vietās dziļums sākas diezgan fiksi un ar tiem nevar...
šogad jau biju, bet aplauzos baigi, jo laikam šamie čaulas maina. bij domājis, ka signālniekiem tie laiki ir biku savādāki, nekā vietējiem....uz turieni kā spārnots lidoju. atpakaļ gan savādākā noskaņojumā:) bet par cik laiciņš bij labs, tad diena bij pavadīta forši. mazu atskaiti bij ielicis, bet netīšām-ne tai sadaļā, kur vajadzētu...
ja tie ir vienkārši kociņi uz kuriem uzsprausts speķītis, vai cita gaļiņa, kurus pie krasta ūdenī iesprauž iekšā, tad ar tiem esmu ķēris tas tiešām ir interesanti - ar lukturīti ej klāt un skaties vai ir kāds vai nav, ja ir, tad uzmanīgi un lēnām pieliecies, un tad CAPS!!! un man liekas, ka ja pie krasta paliek strauji dziļš, tad tas tieši ir baigi forši - šamam no savām mājām atliek tikai izbāzt degungalu, pa kanti uz augšu un sākt plosīties
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
ēsmu uz kociņa piesien un iesprauž gruntī. tad ar rokām vai tādu kā tauriņu ķeramo šos tvarsta. baigi incanti, sportiski. cik palasījos-Eduks tādā veidā ar ķer. kad biju mazs, tad ar tēvu bijām Baltkrievijā. tur uz spraudeņiem ķērām. ezeram grunts bij baigi gaišā un ļoti lēzeni dziļums veidojās. kad ar bateriju uzspīdināju, tad to balto grunti gandrīz neredzēju, jo viss mudžet mudžeja no vēžiem. radu radi 3 dienas ēda.