Nevaru teikt ka super , bet nu panašķoties dabūju Vienīgais daudz vaļā bija jālaiž , jo lielākajām īpatnēm oliņas zem astes Bet nu kopumā forši jau bija , pēc garā gada ieraudzīt kādu vēzīti
Nu brāļi vēžotāji, kā ar vēžiem? Degu nepacietībā atkal tos paķerstīt, tikai kad ir īstais laiks šogad viņus sākt tvarstīt jeb pareizāk, kad šie sāk gribēt tvarstīties? Vairāk spiežu uz platspīļu upesvēzi.
Man viens tāds jautājums - kāda vēzim ir apdzīvojamā platība? Nu cik tālu viņš iet prom no savas mājvietas un kā viņiem ar kaimiņu attiecībām, cik tuvu dzīvo viens otram? Paldies
Vēzim nemaz tādas 100% mājvietas nav,jo viņi mēdz paceļot,var gada laikā vairāk par kilometru sev vien zināmos meklējumos doties un var palikt turpat.Diezkādi čomi gan viņi nav savā starpā,velk uz kašķi.
Jūlijā sākumā ir doma atklāt savu pirmo vēžošanas sezonu!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Visticamāk uz dzeloņvaigu vēžiem, jo to tur ir daudz Par vietu privāti
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
es kopš pagājušās sezonas esmu galīgi aptracis uz vēžošanu....!:)tagad skaitu dienas līdz jūlijam. ceru, ka uztaisīšu kādu fočeni, ko pievienot manis rakstītajai atskaitei par signālvēžiem. pie reizes tad vajadzētu man parediģēt to rakstu, jo gramatikas kļūdas dažas ir ieviesušās:)