[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: eduks, Zivinens, kapracis  
Vēžotāju pļāpātava
kapracisDatums: Piektdiena, 24.06.2011, 15:06 | Ziņa # 466
Grupa: Moderatori
Komentāri: 1233
Reputācija: 26
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
liels -paldies par info!! alus

kapracisDatums: Piektdiena, 24.06.2011, 15:18 | Ziņa # 467
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
ķerot vēžus, es viņus lieku zivju sečokā un turu ūdenī, tikai beidzot vēžot ņemu laukā. nez, kāds būtu pareizākais variants? varbūt vislaik turēt sausus? bet lidz vēžošanas beigām ilgs laiks paiet un silts ar ir...

kapracisDatums: Piektdiena, 24.06.2011, 15:20 | Ziņa # 468
un cik kārtas kastē drīkst likt?
uh, nu gan es pulka jautienus sadevu:)

ZivinensDatums: Piektdiena, 24.06.2011, 15:31 | Ziņa # 469
Rūdīts copmanis
Komentāri: 1073
Reputācija: 13
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba Kluba Vadiba
Parasti līdzi ņemu auduma maisu un nolieku ēnā vēžojot,tas ja ķer pa dienu.Likt vari kādas 3 kārtas,tikai lai kastei vāks būtu ciet,gaisam atstājot mazus caurumiņus kastē.Ja vāks nebūs ciet,tad Tev pagrabā būs jauni iemītnieki :D vezis

kapracisDatums: Piektdiena, 24.06.2011, 15:43 | Ziņa # 470
lomu, vēžojot, ūdenī turu, jo kkā likās, ka tā komfortablāk šamiem būs un ilgāk dzīvi saglabāsies.
pieredze man jau ir, ka pa pagrabu šamos dabon pa jaunam ķert, jo kastes bij ar zemām malām:))atstāti bij tik uz nakti, bet no rīta trauki tukši... šamie ir baigie žiperi-izdevību pamukt, garām nelaiž:)

Ziņojumu laboja kapracis - Piektdiena, 24.06.2011, 18:14

parcopiDatums: Piektdiena, 24.06.2011, 16:02 | Ziņa # 471
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14105
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Es tieši par to iedomājos. Kur likt vēžus, pirms tos nogādā mājās? Tas ir, ja sēžu pa nakti un pārbaudu krītiņus, tad kur likt tos, ko izņemu no krītiņiem? doma

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

ZivinensDatums: Piektdiena, 24.06.2011, 17:45 | Ziņa # 472
Rūdīts copmanis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba Kluba Vadiba
Var paņemt līdz aukstumkasti,tā dariju kad biju pie Eduka,jo liels laiks kamēr tieku mājās,tikai nevajag ņemt līdz jau saldētus elementus,bet leduskapī atdzesētus.Nav jau ar tie vēži nemaz tik neizturīgi. alus Vēl ar vien degustēju alu :)

parcopiDatums: Piektdiena, 24.06.2011, 18:34 | Ziņa # 473
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14105
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Tāda kaste man nav. Reāli tos labāk likt spainī vai bļodā, vai zivju uzglabājamā tīkliņā? doma

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

kapracisDatums: Piektdiena, 24.06.2011, 18:53 | Ziņa # 474
ja jau lasīsi šamos netālu no mājas un diennaktīm netaisies glabāt, tad nav ko iespringt! lasi spainī vai kur citur. bļodu gan vajag ar augstām malām, jo šie var paņemt fraku:)

forši, ka šeit-portālā ir zinoši vīri, kas padalās ar savu pieredzi! kaut šī man būs tik otrā sezona,bet kompānijā vēžojot jau varu gudrinieku patēlot, jo esmu pastudējis vīru pieredzi.

Ziņojumu laboja kapracis - Piektdiena, 24.06.2011, 18:53

ZivinensDatums: Piektdiena, 24.06.2011, 20:09 | Ziņa # 475
Rūdīts copmanis
hello

ottoDatums: Otrdiena, 28.06.2011, 01:37 | Ziņa # 476
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 28
Reputācija: 0
Jee.. Šodien viens mazs vēzīts murdā ierāpoja prieks

eduksDatums: Otrdiena, 28.06.2011, 09:35 | Ziņa # 477
Vēžu cienītājs-makšķernieks
Komentāri: 1377
Reputācija: 15
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba Kluba Vadiba Kluba Vadiba
Quote (otto)
Jee.. Šodien viens mazs vēzīts murdā ierāpoja

Vēl mazliet jāpaciešas un vēžošanas sezona sāksies :) ...

Visgaršīgākā zivs ir tā, kas ir uz galda!

eduksDatums: Trešdiena, 29.06.2011, 00:04 | Ziņa # 478
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba Kluba Vadiba Kluba Vadiba
Nu ko, izskatās, ka vēžuki sezonas atklāšanai kā reiz būs tikko savus cietos kažociņus nomainījuši un būs naski uz kāpšanu uz krītiņiem :) ! ...
Šovakar man copes biedrs noziņoja, ka vakar vakarā cerētie līņuki klusējuši pilnīgi, jo uz iebarojamo sanākuši izsalkušie vēži un rijuši gan uz grunts nomesto, gan uz āķa sprausto barību kā negudri. Trijus palaidņus veiksmīgi sanācis pat ar makšķeri izvilkt krastā, bet ko nu ar 3-m iesāksi - palaidis atpakaļ. Iecirta gan man kārtīgu āķi lūpā, bet vēl kāda nedēļiņa man var iznākt ko paciesties, bet tad gan kādu našķīti pie alus mēģināšu sev sagādāt :) .
Gaidām jauno vezis 2011. gada sezonu, tā jau ir pavisam tuvu!

ZivinensDatums: Trešdiena, 29.06.2011, 01:02 | Ziņa # 479
Rūdīts copmanis
Tak teicu ka šiem pa 90% ja ne vairāk pie sirds augu barība vezis1 Jāliek būs uz krītiņiem maisiņi ar zivju paiku :) Tie rijēji bija mūsējie vai importnieki?

eduksDatums: Trešdiena, 29.06.2011, 10:33 | Ziņa # 480
Quote (Zivinens)
Tak teicu ka šiem pa 90% ja ne vairāk pie sirds augu barība

Nu tas jau nevienam nav noslēpums ;) ... Tā jau var badā nomirt, kamēr sagaidīsi kādu gaļas gabaliņu :D ... Augi, kāpuri, gliemji u.c. šiem ir kā ikdienišķā maizīte, bet kāds gabaliņš asiņainas gaļītes svētku torte :D . Gaļā kaloriju vairāk (ko vēzis sajūt arī ar saviem maņu orgāniem), tāpēc es gan pamatā tāpat lietošu zivi vai vēl kautko gaļīgu, lai gan eksperimentiem ar augu valsts produktiem ar jau briestu ilgāku laiciņu :) .

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv