[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: eduks, Zivinens, kapracis  
Vēžotāju pļāpātava
wernergermanDatums: Svētdiena, 11.07.2010, 12:22 | Ziņa # 271
Vēžu audzētājs
Grupa: Vēžotāji
Komentāri: 66
Reputācija: 1
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Kluba Vadiba
Ir jau taisnība par tām cenām.Arī reņģe sastāv no olbaltumvielām un taukiem,utt, tas pats jau ir arī tai vēzī.
bet šopavasar man viens pasūtīja 1000 gab. Nelaimīgā kārtā vajadzēja atteikt, jo man viņi slikti pārziemoja, un tad man dīķis paliktu tukšs.Tākā arī šinī nelaimju un krīžu nomocītajā liesajā zemē nauda ir un ir ļaudis,kam viņas ir dikti daudz.

parcopiDatums: Svētdiena, 11.07.2010, 12:25 | Ziņa # 272
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14105
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Brīvais tirgus. Gribi pērc, gribi nē :)
Par vēžiem - šamējie nebaidās no tik karsta laika? domaa

ZivinensDatums: Svētdiena, 11.07.2010, 12:49 | Ziņa # 273
Rūdīts copmanis
Grupa: Moderatori
Komentāri: 1073
Reputācija: 13
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba Kluba Vadiba
Nav manīts ka dēļ karstuma šiem kāda šaize būtu ;)

eduksDatums: Svētdiena, 11.07.2010, 13:54 | Ziņa # 274
Vēžu cienītājs-makšķernieks
Komentāri: 1377
Reputācija: 15
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba Kluba Vadiba Kluba Vadiba
Quote (otto)
Vīri dodiet man padomus. Kādu ēsmu? Kādās vietās? Kur paši ķerat un cikos?

Izlasi sākumā šos rakstiņus, te diezgan daudz info var pasmelties, tāpēc jau šie rakstiņi tapuši, lai kalpotu par informācijas avotu jaunajiem vēžošanas entuziastiem, jo netā ļoti grūti izlobīt kautcik normālu info par vēžošanu, tāpēc tapusi šī rakstu sadaļa :) ... Meklē šeit:
http://parcopi.lv/publ/5

wernergermanDatums: Svētdiena, 11.07.2010, 15:22 | Ziņa # 275
Vēžu audzētājs
Viņiem patīk silts ūdens- siltā viņi ātrāk aug.Pa dienu jau sēž tikai ēnā.
Man viena mamma izrakusi krastā alu pie pašas kuģa piestātnes,un es šo redzu- pa dienu ārā ir tikai spīles un ūsas. Nebaidās kad es uzkāpu uz kuģa vai pietauvoju- attauvoju.

ZivinensDatums: Svētdiena, 11.07.2010, 18:43 | Ziņa # 276
Rūdīts copmanis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba Kluba Vadiba
Bāc Werner tad jau Tev ir jūra ne ezers ;)

wernergermanDatums: Pirmdiena, 12.07.2010, 03:27 | Ziņa # 277
Vēžu audzētājs
Jā varētu teikt arī tā .Mēs ar junioru plostu nokrustījām par Queen Mary3.Tā arī saucam ikdienā par kuģi...
(Queen Mary 2 -vislielākais pasažieru laineris brakāja starp Southemptonu GB un New York ,NY,USA,liekas ,tagad pārdots Emiratiem kā atrakcija.)

ZivinensDatums: Pirmdiena, 12.07.2010, 09:58 | Ziņa # 278
Rūdīts copmanis
Nu man laukos ir 0.5 hektāri dīķis,pašu vajadzībām pietiek.

wernergermanDatums: Pirmdiena, 12.07.2010, 12:40 | Ziņa # 279
Vēžu audzētājs
man arī ap to pašu, varbūt pat mazāks.

SeekerDatums: Pirmdiena, 12.07.2010, 13:59 | Ziņa # 280
Komentāri: 22
Reputācija: 0
Kluba Vadiba
Vai kadam ir gadijies un vai tas vispar ir iespejams,ka upe (ezera) no veziem nav ne minjas visu vasaru...bet tad peksnji kada no augusta,septembra vai oktobra menesiem vinji nez no kurienes ,ta pat ka pirms tam pazudusi, atkal paradas un saak sivereties...?....
Kā solīju iepriekš,tad pievienoju bildes vēžu lomu sadaļā....tādi lūk kādreiz :( ...tur dzīvoja....nju cerams,ka ari vēl dzīvo...

Ziņojumu laboja Seeker - Pirmdiena, 12.07.2010, 22:09

kreisaisDatums: Trešdiena, 14.07.2010, 13:48 | Ziņa # 281
Videomāns
Komentāri: 1197
Reputācija: 7
Seeker - varbūt tur elektriķi pabijuši? Varbūt ūdens kvalitāte pazeminājusies? Varbūt vienkārši uz citu ūdenstilpnes pusi pārvākušies. Iemeslu jau varbūt diezgan. Beigti vēži nav tur manāmi? domaa

Es nākamnedēļ atklāšu vēžošanas sezonu. Vēl gan pastāv iespēja, ka šitajās brīvdienās sanāks :)

kostja123Datums: Trešdiena, 14.07.2010, 14:16 | Ziņa # 282
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 1
Pa nakti daudz var noķert ar rokam ja spidinat ar lukturi tam virsu?

Ziņojumu laboja kostja123 - Trešdiena, 14.07.2010, 14:18

wernergermanDatums: Trešdiena, 14.07.2010, 16:30 | Ziņa # 283
Vēžu audzētājs
ja viņi tur ir ,tad var gan!

SeekerDatums: Trešdiena, 14.07.2010, 17:58 | Ziņa # 284
Komentāri: 22
Kluba Vadiba
kreisais - biju maija beigas...tad redzeju vairakus beigtus..pat zem akmeniem.Sakuma domaju,ka jau maina caulas,bet kad panjemu rokas sapratu ka tie tomer ir beikti vezisi...bet visi beiktie bija izmera no 3-7cm....moska lielie nospragusi un palikusi alaas.
...man par parsteigumu 5 km.attaluma no manas vietas satiku vienu vietejo kuram maja ir pasa udens krasta....vins ari dusmigs splaudijas un teica,ka sogad nevienu vezi vel nav redzejis...bet citus gadus ieprieks..ari pagasgad esot vilkusi ljoti labi turpat gar majam 200m posma.....nju nezinu...ka jau teicu,tad meginasu vel julija beigas,augusta sakuma...jo tiesi tad es ari vinjus tur uzgaju...moska tai udenstilpnei ta ir raksturigi,ka sie sak aktivizeties tikai tad.

Par elektribu - diez vai.upe nav bagata ar zivim. un ir daudz cakarnji...tikai pavasaros trapas zivis kas narsto...raudas,breksi.Domaju,ka joba....ijs elektrikis ari saprot,ka vezi sist ar toku nav lielas jegas un labakus rezultatus var panakt ari ar vienkarsu cersanu ar rokam......lai vai ka..cik es tur dzivoju un makscereju...,tad nekad neesmu dzirdejis sava kraja par so seergu...tikli,murdi tie gan iet uz urraaa...

parcopiDatums: Sestdiena, 17.07.2010, 14:03 | Ziņa # 285
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14105
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Kādās vietās lielās upēs ir vērts meklēt vēžus? domaa

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv