Sveiki! Biju kaiminnos paveezzot-Lietuvaa!Veezzu daudz, bet no lielajiem ne minnas visu mazi ka ne vaariit neko Bet kur tad ir lielie,jaabuut tac ir, ja mazie ir??????? Ezers nav dzills un doma ka shie dzillumaa ir izsleegta!
lielie vēl maina kažoku,vai arī pēc maiņas ir vēl mīksti un apkārt neganās,mazie vairākas reizes maina kažoku,vislielie tik reizi,tamdēļ ar pats tik pēc nedēļas provēšu
pie manis var dabūt arī lielos-Ls 1,50 /gab. Bet uz Rīgu nevedīšu.Man tā pilsēta nepatīk,pat nepatīk uz turieni braukt un mans laiks,ko notērēšu nepatīkamā nodarbībā ir vērtīgāks par jebkuru naudu.
Te padoms tie,kam ķeršanai vajag actionu,un ar murdiņiem un trubiņām ir par garlaicīgu:ķeriet ar rokām,bez lukturīša un pašā vēlā vakarā-krēslā,bet ne tumsā,lai var vēl redzēt. Wow,tas tik ir actions- kā viņi mūk,un,kas par prieku, kad kādu dabū rokā!Adrenalīns garantēts.
Vakar biju dzeloņvaigu vēžus tvarstīt, nāk kā dulli, no ēsmas zivīm acumirklīgi paliek pliks mugurkauls. Pusotrā stundā vairāk par 150 gab (uz aci, jo slinkums bija to kvantumu saskaitīt)... Arī pagaidām pašu lielāko nebija, pārsvarā tādi viduvējie, bet nu melnais tūkstotis, kustība afigenā, ķēru tik uz 3 krītiņiem neiespringstot, ar rokām pat necentos, jo pārāk aši tie dzoloņvaigu vēži uz mukšanu, un ja vēl krītiņā katrā pacēlienā lien vidēji ap 10 gab reizē, tad arī nav nedz vajadzības, bet arī slinkums ira tvarstīt ... Zivinen, tur kur pagājšgad bijām... Bildes biku vēlāk būs - nepaņēmu līdzi fočukam vadu, lai uz kompi pārmest...
Nee,es pats neesu kjeeraajs,nemaaku pagaidaam:) Biju reizi ar koleegi 10 gadus apakal Tukuma rajonaa,taadus mazus suudinjus salasiijaam bet atdevu kam vairaak:) Tad laikam man nespiida , ja vieniigi uz Latgales pusi nebraukshu atpuusties un Eduku nepabriidinaashu:) werner,a kuraa kraja atad esi?
Nejauši uzrāvu šo forumu, smēlos idejas un sagribēju pats doties vēžot. Vēži man garšo nenormāli. Un tagad, kad es tos nevaru dabūt, būtu gatavas uz daudz ko, lai tik to paturētu savās rokās un pēc tam apēstu.Jau otro reizi braucu vēžos, bet atkal tukšā nāku mājās. Biju divās ūdenskrātuvēs, bet ne vienā, ne otrā pat nejutu vēža smaku. Vēži tajās tilpnēs ir, bet pamaz. Labi, 2dien, kad biju tad lija lietus, varbūt tāpēc neķērās uz karūsiņām, bet šodien tādā smukā vietā arī nekā. Vīri dodiet man padomus. Kādu ēsmu? Kādās vietās? Kur paši ķerat un cikos?
pie manis var dabūt arī lielos-Ls 1,50 /gab. Bet uz Rīgu nevedīšu.Man tā pilsēta nepatīk,pat nepatīk uz turieni braukt un mans laiks,ko notērēšu nepatīkamā nodarbībā ir vērtīgāks par jebkuru naudu.
OMG!!!!! nu tev gan cenas!!!
Quote (sheriff)
Ja man kaads veel ieksh Riigas vareetu kaadu veezhu lomu ietirgot, buutu ljoti pateiciigs:)
ja tu velies esanai tad vari aiziet uz central tirgu tur viena vieta bija pa 35 sant gabala !!! bet ja vajag prieks diki laisanas tad apskaties ss.lv tur bija kautkur pa 60 sant!!! 60 sant tas ir lieli platspili!!!! bet pa 15 , 20 sant vari mierigi dabut dzelonvaiga vezus.......................
Es tirgoju audzēšanai mazākus par Ls1. Bet bizness mani neinteresē-tāpēc arī cenas no gaisa grābtas. Kaut arī, kā to ņem,kad dzīvoju Vācijā, tur platspīļu ēšanai maksāja 6EUR/gab un klienti paši brauca pakaļ,pat teica Paldies. Un tas bija vēl pirms gadiem 9... Arī mē esam Eiropā,kāpēc šeit visam ,mūs pašus ieskaitot,jābūt Ķīnas lētumā!? Es esmu (vai esu?)-latviešu valoda-grūta valoda.12 km uz Ziemeļiem no Tukuma-starp Kaivi un Sēmi.