Ar divām spīlēm iztrūkumā varētu būt lielas problēmas viņam ar ēdamā sagādi,kaut esmu manijis kādus vēžus kam abas spīles ir mazas,tātad zaudētas vienlaicīgi,bet izdzīvojis.
...nez kas isti tajos veezu mahacos notiekaas....?...vinji spiles zaude tapec,ka otrs vinjas norauj vai ari tomer svakakais pats ari palidz no vinjam atbrivoties (ka kirzaka nomet asti)..jo diezgan gruti ir vinjam noraut spiles..???
Spīles jau kautiņos pamatā zaudē un visvairāk pēc čaulas maiņas,tad kažoks ir ļoti vārīgs,gan jau arī ūdri un ūdeles apskādē,tāpat zivis ar neatsakās šos uzkost.
spīles ir visai trauslas,tas ir viegli noraujas. man reizēm gadās,ka izņemot no murdiņa kādam viena notrūkst... un tad ir žēl tā kukaiņa. nedrīkst ņemt ar roku, bet jākrata no murdiņa ārā
pīles ir visai trauslas,tas ir viegli noraujas. man reizēm gadās,ka izņemot no murdiņa kādam viena notrūkst... un tad ir žēl tā kukaiņa. nedrīkst ņemt ar roku, bet jākrata no murdiņa ārā
vispar jau janem aiz vidukla kratit ara galigi nebutu velams
Vot,vot tur jau arī tie sūdi sākas-es jau arī ņemu aiz vidukļa, bet viņi paspēj ieķerties ar spīli murdiņa tīklā!Un rezultātā -roka nost. nepaspēj pamanīt,ka šis turas...