Aigar, PowerPro netā ir pilna pakaļa ar podjobku, tāpēc aŗī SS tādas cenas. Laba proška nāk tikai no štatiem, kur garums ir jardos un tests Lb.
Zinu. Taapeec jau saku, ka paskaties kaadas tur cenas netaa. A cilveeki peerk te ar labu uzcenojumu no sludinaajumiem un domaa, ka pa leeto dabuujushi. Es ta peerku kiinieshu auklu, tad arii zinu, ka taa ir kiinieshu un nosaukums man nav svariigs. Man tiiri grunteneem noderees taapt, ja vien kaut cik atbildiis diametram. Starp citu papeetot rotinjus, atradu Blufox kiinieshu variantus, bet Mepps nemaniiju. Bet nu taada veida maaneklus gan nesuutiishu, tos pashus Mepus labaak peerku tepat uz vietas. Pie kam mazajaas upelees man patiik vairaaki Salmo modelji, kas nemaz nav daargi. Karochee shaadus taadus siikumus pirkt var, bet nopietnas lietas labaak ne. Te nu visiem mums viedoklji sakriit
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
P.S. Un vēl - dažādas gumijas laikam kopā jaukt nevar, tikko tārpus un savas Tiogas atdalīju atsevišķi, savādāk manas Tiogas palika patriotiskās krāsās
Papeetiiju veel visaadus briinumus, triis arii uzsuutiiju par mega kopeejo sumuu - 3.64E Veel divus veezishus par 1.10E
Veel desmit zalus veeziishus par 1.14E
Un interesantas kraasas vobleri par veseliem 1.40E
Vairaak arii laikam neko vismaz tuvaakajaa laikaa nesuutiishu. Veel ir lietas, kas jaapiepeerk tepat vietas un sezonai buushu gatavs! Nekaadi lielie pirkumi shogad neplaanojaas Shitie prikoliigi, bet nesuutiiju
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Iisteniibaa taa arii vareetu buut, izskataas jau labaak pat tagad
Pītā 500m pa 8 euro??? Nu kad saņemsi iedo aptaustīt. Mošk divas monofīlās sapītas kopā
Nee. Spulgits ar ko liidziigu jau lieto paaris sezonas. Prieks grunteneem manupraat ir ok. Tikai nesaki Jan un Iesaaceejam
Vinji fiidereeshanu uztver daudz profesionalaak un pat manu piito auklu pa 8eiro par 500metriem vinji maigi izsakoties paviipsnaas. Taapat kaa es aizdomiigi skatiitos, ja kaads shaadu auklu spiningam tiitu virsuu
Paldies par info Urmaasam Tad jau mèginàsu sito peec Urmaasa ieteikumiem un veel tos divus shaada tipa, kas man jau ir