Tikko atpakoju, uz tausti ir ok, diametrs arī atbilst tam, ko sūtīju, tā ka viss čikiniekā. A par auklas izturību, nodilumizturībi un citiem parametriem varēs parunāt sezonas beigās. Kalpos man uz gruntenēm
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Copes signalizatori, kas stiprinās uz makšķeres spīguļu vietā. Nezinu gan kā reālā dzīvē darbosies un cik ilgi turēs batarejas, bet nu tādi šie ir. Mirgo ar sarkanu gaismiņu, ik pa laikam, bet copes brīdī sāk aktīvi mirgot balta vai zaļa gaisma. Man gan liekas, ka vējā neiespējami būs noteikt copi, vienīgi skatoties uz pašu spici, kad spīgulis sāks kustēties kopā ar to. Lai vai kā - pamēģināsim!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Kāds ir izmēģinājis jau jaunās "peldošās" gumijas. Es domāju, ka uz žani varētu strādāt
Šodien beidzot izmantoju savu dāvanu karti, kas man jau no Ziemīšiem bija aizķērusies. Protams, diezgan vēl dabūju piemaksāt, bet tiku pie visādām noderīgām lietām
Tiku pie jauna kukāna, griezuļiem, auklas vieglajam spinim un auklai priekš asaru zandartu pludiņmakšķeres, kā arī auklām priekš pavadām trīs dažādiem izmēriem
vot nafig kukans vajadzīgs? īpaši jau tad, kad ūdens uzsilis? Stc man liekas, ka viņi jaunajos noteikumos būs aizliegti. Pajautā urmasam kā viņam reiz ar kukanu izgāja
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Nez, man patīk. Savējo pagājušajā sezonā sabojāju dzenskrūvē, tāpēc iegādājos jaunu. Nu, ja būs aizliegts, tad nelietošu
Par to dzenskrūvi ir viens no stāstiem. Bet ja vasarā zivi uz tāda karina, tad viņa nobeidzas praktiski uzreiz un pēc copes jau ir pilnīgi stīva, un galīgi vairs ne svaiga...labāk jau lai ir kāds maiss/kaste ar zāli/nātrēm vai ko var dabūt...bet nu jā...Tev ar vietām pašvaki, bet vienalga...šis variants mani personīgi nekad nav simpatizējis vairāku apsvērumu dēļ - 1.zivis nobeidzas un vairs nav svaigas/ 2.ja piemirstas, tad motora prieki garantēti/ 3.velkot ārā lielāku zivi, kas pie laivas ļembastu uztaisa var viņā sapīties/ 4.pastāv varbūtība, ka kaut kas atkabinās, noraujās vtml. pazūd loms un viss aiziet bojā...
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!