Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Aizbraukšu šodien uz Ķīpsalas izstādi. Īsti jau nezinu, ko tur skatīties - iegādāties neko, pa lielam, neplānoju tagad un lielāko tiesu es jau vakar redzēju, jo palīdzēju vakar iekārtot Eboat stendu. Bet nu ir visa kā daudz un dikti. Visu var apskatīt, pataustīt.... Otrā halles pusē velo, moto - tur arī jāiet jāpatausta kas un kā
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Es arī rīt plānoju izstādi apmeklēt. Līdzīgi jau kā parcopi rakstīja, neko baigi pirkt netaisos, ja vienīgi tiešām kaut kas baigi iekritīs acī vai kāda ļoti laba atlaide patrāpīsies. Izstādes apmeklējums ir vairāk kā tradīcija un sen nesatiktu paziņu satikšana. A tā tur parasti baigās cilvēku masas (vismaz sestdienā un svētdienā), ka pat tolkam tajos mazajos copes bodīšu stendos ilgi negribas apgrozīties. Vieglāk, ērtāk un ātrāk visas vēlamās lietas ir nopirkt parastā ikdienā. Domāju, ka izstāde ir labs variants neRīgā un attālāk dzīvojošiem cilvēkiem, kas vienuviet tad var aptvert uzreiz ļoti daudzus veikalus un kārtīgi uzlādēties copes sezonai.
Vieglāk, ērtāk un ātrāk visas vēlamās lietas ir nopirkt parastā ikdienā. Domāju, ka izstāde ir labs variants neRīgā un attālāk dzīvojošiem cilvēkiem
Pilnībā piekrītu! Piektdien izstāde tika apmeklēta, daži sīkumi tika iegādāti ar.
Piektdien izstāde tika apmeklēta, daži sīkumi tika iegādāti ar. svilpo
Mjā es šodien biju. Laikam iemetu savu komentu ne tajā sadaļā. Svētdiena nav labākais laiks apmekēt izstādi. Redzēju visu ko, gan to ko nekad nevarēšu atļauties, gan to ko mošk varētu, bet tgd nevaru. Satiku pazīstamus cilvēkus, un dažus ne tik pazīstamus. Bija izcili moči. Mums ar copes kolēģi viens baigi patika. Bija laivas. E-boat laivas bija ok. Bija velosipēdi, bet jaunus neplānoju pirkt, tiem gāju garām. Viss kas bija. Atgriezos mājā ar vienu copes aukliņas 150 m spolīti. Kolēģis tika pie pietiekoša līmeņa alkometra. Tas token div, trīs dienu copē noderēs.
Es te nesen uzdūros netā uz šitādu lietu un netieku gudrs, kam tāda būtu vajadzīga? Vai nu pilnīgi bezjēdzīga lieta, vai nu man smadzenes par mazām, lai saprastu kā to lietot Fīderim neredzu iespējas, pludiņakšķerei arī...
Domāju, ka droši vari par šito aizmirst. Tev to nevajag