[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: marti, Bebrs, eduks, Zivinens  
Auklas, āķi, copes inventārs
ZivnieksDatums: Otrdiena, 31.03.2015, 12:51 | Ziņa # 976
Stāstnieks
Grupa: Moderatori
Komentāri: 3480
Reputācija: 41
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
Kāds te teica, ka ar MJ nenodarbosies :)

Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!

ZivnieksDatums: Otrdiena, 31.03.2015, 12:52 | Ziņa # 977
Stāstnieks
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
Bet visā visumā šitie garnelīši, personīgi, man liekas, ka nekādi killeri nebūs :D

martins_Datums: Otrdiena, 31.03.2015, 13:07 | Ziņa # 978
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 1478
Reputācija: 18
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs
Manā skatījienā visus čīnas brīnumus var aizstāt ar Kosadakas gummīšiem. Lēti, un ir bijušas reizes, kad pogā ārā daudz citu gardu lietu...

Ja veiksme pagriež tev mugurpusi - izmanto situāciju, noliec to!

parcopiDatums: Otrdiena, 31.03.2015, 22:56 | Ziņa # 979
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14104
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Quote Zivnieks ()
Kāds te teica, ka ar MJ nenodarbosies

Quote martins_ ()
Manā skatījienā visus čīnas brīnumus var aizstāt ar Kosadakas gummīšiem. Lēti, un ir bijušas reizes, kad pogā ārā daudz citu gardu lietu...

Es tā neteicu nene Es teicu, ka galīgie mikro mani nav iecīpījis un man tāpat vairāk iet pagaidām pie sirds rotiņi, šūpiņi un vobleri, nekā gumijas. Bet mums apkārt ir tik daudz labu vietu, kur pārsvarā der tikai gumijas, ka ignorēt tās pavisam nevaru :)
A kas attiecas uz ķīnīzeriem, tad šitais bija proves sūtījums ar visādiem sīkumiem, pa baigi labām naudiņām, lai paskatītos ko viņi no sevis "pridstavļajut" :) Uz tausti un vizuāli - kvalitāte samērā laba un cena baigi draudzīga. Redzēs kaujas apstākļos, man te vēl šis tas atnāks, ieskaitot pīto auklu priekš fīderiem, kas maksāja 500m 8eiro speks
Manuprār šo to, tur pasūtīšu šad tad :)

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

urmaasDatums: Trešdiena, 01.04.2015, 07:27 | Ziņa # 980
Grupa: Savējie
Komentāri: 1688
Reputācija: 19
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Aigar. Netici Arvim. Man gan šķiet, ka noteiktā vietā un laikā tavas krevetes AŠUKI nočāpstinās, ka čaukst vien. :))

Vienīgais darbs kurš baro,tā ir ēsšana! ;)

parcopiDatums: Trešdiena, 01.04.2015, 07:51 | Ziņa # 981
Multimakšķernieks
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Vispār šitie ir vēzīši, tikai bez spīlēm nez kāpēc :D
Krevetes vēl nav atnākušas, bet atnāks! Šitādas :)

Quote urmaas ()
Aigar. Netici Arvim. Man gan šķiet, ka noteiktā vietā un laikā tavas krevetes AŠUKI nočāpstinās, ka čaukst vien.

Domāju, ka pie tās pašas Kundzenes, kur krasta akmeņos slēpjās īstie vēzīši, tur varētu nostrādāt arī šie. Un gan jau vēl šur tur :)
A uz krevetēm jāķer butes jūrā :D
Kā jau teicu, vienkārši imēģinu ķīniešu brīnumus. Nepatiks, vairs neko tur nesūtīšu. Kaut gan domāju, ka visādus niekus tāpat šad tad uzsūtīšu svilpo
Labi, kaut kādu makšķeri vai spoli visticamāk nē, ja vien tas nav zināms brends, bet visādas karabīnes, griezuļus, pretsavērpējus, pīto auklu gruntenēm pa kādai gumijai u.t.t. tāpat uzsūtīšu, jo cena jau nu daudz patīkamāka kā pie mums uz vietas alus
Pielikumi: 6162586.jpg (72.2 Kb)

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

martins_Datums: Trešdiena, 01.04.2015, 09:17 | Ziņa # 982
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs
Ja gribi, lai būtu ko vainot, ja aizies lielā zive, sūtu no šiem furnitūru.. :)
Kaut kad biju pasūtījis i griezulīšus, i karabīnītes apskatītites.. materiāls krieviski saucas gavņiļin :) vismaz tie, kas man atnāca. tā kā palieku pie ownera, nemaz jau tik daudz nesanāk apraut.
Aukliņas ir tīri OK, tikai diametrs jāreizina vismaz ar divi.
Var jau būt, ka kaut kas mainās.

Vo, eksperimentam reiz biju aŗī LED spuldzītes pasūtījis. Vairāk nesūtīšu. Gaisma nedaudz īpatnēja, vidējais mūžs vidēji pa 3-4 mēn. Tas tā, statistikai, ka nemaz daudz labu mantu tur nav. Dārgāks ķīnietis jā, tas jau ir ok, bet arī cena nav tāla no normālām lietām.

martiDatums: Trešdiena, 01.04.2015, 10:29 | Ziņa # 983
Estēts
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
nekas nemaksā lētāk tā pat vien ;)

Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!

parcopiDatums: Trešdiena, 01.04.2015, 12:12 | Ziņa # 984
Multimakšķernieks
Buus ok :)
Es jau nesaku, ka shiis mantas ir mega krutas un, ka tagad tikai taadas lietoshu :)
Nepatiks, vairaak nepirkshu taapat kaa daudzas citas copes lietas. Pluss nepatikshanas gadiijumaa, ir tas, ka nauda prakstiski nav izteereeta :)

ZivnieksDatums: Trešdiena, 01.04.2015, 12:43 | Ziņa # 985
Stāstnieks
šis tas jau varbūt, īpaši gumijas, kurām jau spēli pats vari iedot kādu vajag, bet es gan Tavā vietā uz pārējām lietām tur pat neskatītos, jo martins_ pareizi visu pateica :) par auklām...jā, gruntenei, fīderim tiešām baigi ok...jūras spoles ar tādām nopakotas un strādā jau nez cik sezonas.
Ja gribās ko sūtīt, tad tajā pašā ebayā var jau ierakstīt meklētājā kvalitātīvās lietas, kas ir zināmi brendi, nereti sanāks uzrauties uz labiem akcijas cipariem, kādi iekš LV sapņos rādās. Uzskatu, ka inventārā sākot ar kātu, beidzot ar āķi nav vieta eksperimentiem, ja nu vienīgi ieteikumi izcili, vai pašu kaut kas neapmierina, bet...visādi citādi nevajag rast papildus situācijas, kad inventārs piesmej smukas zivs gadījumā :)

parcopiDatums: Trešdiena, 01.04.2015, 12:54 | Ziņa # 986
Multimakšķernieks
Tur jau taa lieta, ka gumijas ir kvalitatiivas, a paarejais jau atkariigs no pasha. Piito auklu grunteneem pa taadu cenu greeks nepirkt. Protams iistie fiideristi mani gribeetu nodurt ar krustu par taadu atrtieksmi, bet prieks manis buss ok. A makskeres un spoles pat nenaak praataa pirkt no Kiinas. Tepat, kaut vai tajaa pashaa Salmo, reizi gadaa ir labas akcijas, kad sho to var piepirkt klaat. Vai kaut vai tie pashi shuupinji. 78centi. Ibio rio! Un man veel pienes klaat un pastkastiitee iemet. Domaaju, ka kaadu zalsvaarci es ar viniem arii piemaniishu. A, ja nee, tad arii pofig. Tie ir tikai 78centi :)
Principaa jau vairaakus gadus emu paargaajis uz labi zinaamaam lietaam un eksperimentiem nelaujos. Man no vizulju kasteem sen pazudishi visi "noname" un citi briinumi, bet shinii gadiijuma mani patiikami paarsteidza cenas, taapeec shaadus taadus siikumus pasuutiju. Un vismaz par to, kas ir jau atnaacis, neko sliktu vizuaali pateikt nevaru. Gumijzivs arii Afriikaa ir gumijzivs. Redzees kaadi buus tie divi vobleri, kurus ar uzsuutiiju un taa piitaa aukla. Paskaties tam pasham PowerPro piitajaam cenas netaa. Vienkaarshi paarsteidza. Taapeec jau ss.lv pilns ar sludinaajumiem, ka tirgo powerpro par normaalaam cenaam. Un tas veel ir ar varku!
A taa vispaar es jums piekriitu. Laba manta, arii maksaa labaak! :)

parcopiDatums: Trešdiena, 01.04.2015, 14:45 | Ziņa # 987
Multimakšķernieks
Atnāca man arī abi vobleri. Tagad man atkal ir divi noname vobleri. Vizuāli ļoti pat kvalitatīvi, bet tad jau manīs :)
Un arī vēl vienas gumijas dropšotam atnāca :) Vēl palika tikai aukla, garneles un gruntenes spīguļi :)
No 2015. gada 1. aprīlis

No 2015. gada 1. aprīlis

No 2015. gada 1. aprīlis

parcopiDatums: Trešdiena, 01.04.2015, 14:46 | Ziņa # 988
Multimakšķernieks
P.S. Un vēl - dažādas gumijas laikam kopā jaukt nevar, tikko tārpus un savas Tiogas atdalīju atsevišķi, savādāk manas Tiogas palika patriotiskās krāsās :D
No 2015. gada 1. aprīlis

ZivnieksDatums: Trešdiena, 01.04.2015, 14:55 | Ziņa # 989
Stāstnieks
šito pilnīgi noteikti darīt nedrīkst :D
tās ēdamās jau vispār draņķi kaut kādi...tie sāļi pat āķus saēd kopā...domāju, ka pēc kāda laika tie silikona tārpiņi arī paliktu dīvaini... Bet krāsas labas :) būs piemērotas manai laivai šogad :)

martins_Datums: Trešdiena, 01.04.2015, 16:30 | Ziņa # 990
Aigar, PowerPro netā ir pilna pakaļa ar podjobku, tāpēc aŗī SS tādas cenas.
Laba proška nāk tikai no štatiem, kur garums ir jardos un tests Lb.

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv