Pērn biju izticis bez 0,08 fluorkarbonāta auklām.Tad nu laiciņu atpakaļ pirms copes pasakuma iegādāju sportistu izslavēto Seaguar.Lielajā vējā tā arī īsti netiku izmēģinājis.Vienā no Dūnīša švakajām copēm izdomāju paspēlēties ar pašiem mazakajiem volframiņiem.Viens simtnieciņš pieteicās.Neizceļot ašuku no āliņģa aukla sadalījās trijos reizinātājos,labi ka paspēju atgūt mormišku.Dziļi vīlos- no visām sū... 0,08 šī bija pati...pati.Notinu un izmetu tur,kur viņai jāatrodas.Uz 0,08 ir izvilkti vairāki ašuki ap 450g,bet šitai 100nieciņš ir nagla visam.
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Moš ir kāds meistars, kurš var dot prātīgu padomu? Tas man paziņa.
Domas par kvalitatīvu twiča kātu 2,10m, tests līdz 20g.
Biju jau nokoncentrējies uz Graphiteleader Tiro, bet viens zinošs cilvēks šodien ieteica St. Croix, jo šis krietni izturīgāks būšot. (Un man kā patizlam pēc dabas tas nav mazsvarīgi.)
Kurš labāks - Avid, Legend Tournament vai Legend Elite? (Man ieteica Elite.) Un kur šitos LV var dabūt?
Ērgli, "patizlums" samazinās proporcionāli rīku cenai. Jo dārgāks spinings, jo retāk ar to tiek slānīts pa krūmiem, to gandrīz nekad nemet zemē un neiever automašīnas durvīs.