Cik tur tās ģēlas pārmetināt, ja ir pazīstams metinātājs Tos vidējo stieni atstāj, tik piemetini divus klāt un būs stabili rati Kaut gan izskatās, ka tāpat ok, lai nolaistu un izceltu laivu
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
es esmu pārliecinājies, ka priekš manis labākas auklas ir salmo ice magic un salmo ice red - tievais gals man ir satīts ar sarkano ice red, ko ļoti labi var sniegā redzēt, kas atvieglo čakarēšanos, ka aukla aiz kādas skaidas aizķērusis...bet magics ir magics...ja tas būtu sarkans, tad es personīgi to pasludinātu par labāko auklu pasaulē, kas paredzēta ziemai šodien tieši aizdošos līdz salmo, iepirkt kādu rullīti ar auklām, lai var satīt svaigas aukliņas - sestdiena nav tālu
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
A man uz ziemas auklām maza poņa, nedomāju ka Berkley varētu būt slikta