Starpcitu, aizmirsu piebilst - MRKistiem vakar jau izstāstīju, BET, šobrīd Ēsmā ir 40% atlaide visiem Sebiles vobleriem - baigi laba iespēja tikt pie labiem voblerīšiem, pa smukām naudiņām nepaprasīju, gan vai tas ir visās Ēsmās, bet uz Ģertrūdes ielas točna
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Zivniek - līdz kuram tur ir tās atlaides? Tie "asiņainie" arī ir?
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
vot ja nekļūdos tad līdz 30.04, asiņainie bija, bet baigi maz palikušies... es paķēru divus - magic swimmeri - 3 dalīgo, un vienu no minnowiem, kuru pērn man viens lopiņš aizstiepa ar visu pavadu
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
izbraukāju arī citas bodes ar domu iegādāties mikrodžigam čeburaškas. rotiņā nemanīju, salmo daugavgrīvas ielā vispār vāks - tukšums! tur nebija arī twisterīši priekš MJ paņēmu pēdējos trailer āķus 4to izmēru no plaukta un biju tā nošokēts, ka aimirsu paskatīties x-twitch pavadas nogāju servisā salaboja man spolei bremzi pa free, un secināju, ka spices ar nav atvestas nekādas aizbraucu uz fishbon ar domu iegādāties berkley nanofil auklu, bet tur plauktā viņa maksāja tik pat cik salmo... lai gan mājas lapā ir cena 11.99 paskatījos arī te uz MJ čeburaškām. ir, bet cena 40 sant par vienu... likās drusku pa daudz. nospļāvos (domās) un iegāju pāri ielai ēsmā. tur čeburaškām laba cena (0,25sant) bet vajadzīgie izmēri (3 un 5gr) nav
īsāk sakot sūdi vagā.
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!