par cik te daudzi copē ar pludiņiem, tad es ar paskatījos kas man ir par kātiem priekš tāda veida makšķerēšanas. atradu savu bērnības super kātu. cccp ražojuma stuklašķiedras klasika, 4,5m:
ā un bija vēl viens kurš izspruka no fotosesijas. to izmantoju vēl pagājušo vasar kā mazmakšķerīti priekš dzīvajām zivtiņām. testu neatceros, tad garums 3,5m tievs teleskopiņš.
tas arī man ir viss no pludiņmakšķerēm. kādreiz būs jāsamācās no kāda fīderētāja-grunteņotāja un jāievieš arī viens tāds rīks. citādi man jūsu salidojumos būs tikai desas jācep
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
Nobriedu iegādāties Salmo ELITE X-TWITCH, bet aplauzos. Veikalos nav, bāzēs nav, internetveikalos nav. Kad būs, neviens nezin Meklēšu kaut ko līdzvērtīgu, kaut pa to summu grūti būs kaut ko piemeklēt. Aizčāpošu vēlāk līdz Ēsmai, palūrēšu kas tur un pa kādām naudām
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Tas man arī bija pārsteigums, pie tam tik negaidīts un nepatīkams, ka es to kātu vairs nemaz negribu. Centīšos sameklēt kaut ko, kas man patiks, pa ne pārāk daudz naudiņām Es tak negaidīšu pusgadu kaut kādu kātu.
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Kur tāds Goldfishs? Albakors man īsti nepatīk, kaut par savu Carson spiningu nesūdzos
Nobriedu iegādāties Salmo ELITE X-TWITCH, bet aplauzos. Veikalos nav, bāzēs nav, internetveikalos nav. Kad būs, neviens nezin dusma Meklēšu kaut ko līdzvērtīgu, kaut pa to summu grūti būs kaut ko piemeklēt. Aizčāpošu vēlāk līdz Ēsmai, palūrēšu kas tur un pa kādām naudām :)
Aigar, starp citu, es darba kolēģim arī ieteicu X-TWITCHu, Salmo bodēs tiešām nekur neesot, bet šis netīšām bija to pamanījis Ādažos Ēsmā, un to iespēju protams garām nelaida.