Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
tā sareklamējāt te to salmo ice magic, ka būs jānopērk ar un jāpatestē. es pat nezinu kādus diegus es iepriekš esmu licis :P šrīt ķīsis bija aizvilcies viscaur ar sniedziņu pa virsu. šonakt un rīt no rīta sola baigo sniega pievedumu rīgā un tad nav par labu ledum
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
Tas galīg nav labi Zivniekam J0nim Salmo maksā par reklāmu
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
par to sniegu...nez...varbūt ka nemaz tik traki nav, bet tas tad, ja gaidāms mīnuss...šitas smagais sniegs uzspiedīs pa virsu ūdeni un ja tas sasalst, tad ļeds paliek smuki biezs...vairs ne tik izturīgs, bet biezs bet rādās, ka mīnusi netiek solīti es atkal dikti ceru, ka man tomēr brīvdienās sanāks uzrauties uz ledus Gulbenes pusē, jo pie šitajiem sniegiem un silto laiku nekas labs nerādās
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Mani viens kungs vedīs pa Lielupes takām, a aukliņa bļitku makšķerei Es jau gandrīz piesēju šķērseni galā, kā uztinu auklu, bet tad atcerējos, ka upē nevar Mēģināšu bļitkas un voblerus
Pēdējais laiks gatavot vimbu momiškas. Pludiņmakšķerei ņem 10 nr āķus, spīgulīšus ko nopērk audumu veikalā, ar "ašo" līmi tos pielīmē pie āķa, vispirms virsū baltā nagu laka lai nākošā(sarkana, elektrozaļa, utt.) krāsa būtu spilgtāka, nožāvē un manta gatava