Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Varam ar dažām pamainīties Tikai nezinu vai viņas var jaukt ar citām iepakojumos, vai nepazūd tā zivju smaka
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
bļe! tev paveicies (manuprāt), jo tieši tādas gribēju nopirkt uz jauno sezonu! a man gan nepaveicās negribi mainīties? man ir Chunk Tail 2"
Es gan nemainītos. Tās kur Aigaram, man nekad nav strādājušas. Marti, ja tev nav kur likt bilžā redzamo gummi, tad par kādu gardu bairīti savākšu visu pačku.
uurmaas, ja gribēji mani samulsināt, tad tas tev nedaudz izdevās un tomēr es labprātāk ar aigaru samainītu kādu daļu. jo tomēr man ir čujs, ka tām baltajām dažās vietās ir jāstrādā.
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
Es ar mieru. Kādas 3-4gb toč varam samainīt Es tāpat šosezon te vēl taustīšos kas man patīk un kas un kā Daudzveidība par sliktu nenāks
un diemžēl diez kā viņi neiet labi man asiņaino garneli gan maz esmu lietojis, bet tā sudraba garnele gan sūkā. vismas zalīdzinot ar tiogām nagoya shrimp krāsā.
bet es vienreiz paprovēju dažus baltus silikona twisterus un uz tiem bija laba atsaucība... kādi pāris testam tik bija un visus ātri apgrauza. tāpēc ir interese par balto tiogu
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
Ja nevarat atrast taas baltaas gumijas, tad varu ieteikt Deglava Prismu, pats tur paneemu pacinju izmeeginaat, veel arii taadus pasus bruunus. Vieniigi saskaitat vai skaits atbilst uz iepakojuma rakstiitajam, jo bija taa, ka neemu baltos/lielos, kur uz pacinas rakstiits 5pc, manaa pacinjaa triis, saaku rakaat un tikai divaas no desmit bij piecas... paareejajaas pa 3-4.
Tik neatceros vai tie baltie bij mazaaki izmeeri, es paneemu 3.5"
Tīri tā starp citu, 6dien lejtecē atklāju sev jaunus gummīšus, jau sen bija somā mētājusies Kosadakas gummiju paciņa, nebiju pat taisījis vaļā, skatījos uz šamām dikti skeptiski. Šoreiz attaisīju, bļin, pat smird normāli un smirdēja vēl pēc 7-8 ašukiem. Karoče ielika jamās i Tiogām i Reiņiem. Arī vienīgais mēra zaņģiks bij uz tām. A cena ta kāda Būs jāpaķer vēl kāda pačka dažādībai un šad tad jāpārbauda, a ja nu vēl izšauj.
Ja veiksme pagriež tev mugurpusi - izmanto situāciju, noliec to!
Spuļģīts iedeva savus kādreiz grieztos paralonus. Būs kaut kad jāpatestē, kad zandartu sezona sāksies. Savu pašu pirmo zandartu uz spini, es tieši uz paralonu arī noķēru!