divi dažādi kāti. viens ir mīksts un lēns, otrs ātrs un cietāks. gaumes lieta. man personīgi patīk ātrākas akcijas kāti, taču zinu vairākus, kas dod priekšroku tieši micro jig. microtech ir jaunāks modelis. par jauno sezonu gan neko nezinu iespējams, ka būs tiem pašiem kātiem jaunsas versijas un cik sapratu, tad būs vēl pavisam jauni labāki kāti, taču arī citā cenas kategorijā (ap 70-80 LVL).
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
Man ir micro jig. Džigam gan īsti neesmu to izmantojis, bet man viņš ļoti patīk kā foreļkātiņš Ja tīri džigam, tad pieļauju domu, ka labāks būs microtech.
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Nezinu kam viņi tur domāti, bet tīri džigam es to micro jig nebūtu pircis Viņš par mīkstu Šogad gan patestēšu to tieši uz micro džigu, bet speciāli tam nebūtu viņu pircis
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
esmu padarbojies ar abiem. Vairāk ar Micro Jig. Ja džigā - tad der pie ierobežotas spēļu variācijas. Pārsvarā stop&go vai atvadnojs. Tad, kad vajag asākas izspēles, tad sūdīgāk. Otrs ir cietāks un asāks. Diemžēl abi nav ļoti dzirdīgi kāti. Nereti copi nosaka pēc aoklas kustības vai veicot nākamo kustību, asars jau sēž uz āķa. Protams nav korekti salīdzināt ar Graphiteleader Finezza, jo cenas starpība ir milzīga, bet sajūtu starpība arī...
Universālāks būs Microtech. Ja mērķis mētāt mazos rotiņus - 0 - 2Nr. reti 3nr, tad var ņemt arī MicroJig.