tieshi taa - godiigums, vai arii laivaa ljauj njemt tikai vienaa gadiijumaa voblerus, otraa blekjus
par 1.mo maiju - buutu jauki! es shonedeelj zinaashu vai mans saakotneejais plaans atkriit par vidzemi, tad esmu ar abaam par tik nekad dziivee neesmu meegjinaajis V-Daugavaa copiereet
4.5.maijaa dziishos uz kurzemi, peec tam atvaljinaajums un plaanaa - Kaņieris, Burtnieks, Lielais Baltezers... u.c.
kāpēc vecdaugava? es tur esmu copējis, bet baigi smalki nezinu to ūdeni. priekšroku dotu ķīšezeram...
man pavasarī ķīsis pa garlaicīgu - jābraukā pārsvarā pa seklajiem līčiem un jāmētā, jāmētā, jāmētā.... A V-Daugavā ir jautrāk, tur prasās arī precīzs metiens, var ar seklajiem voblerīšiem, rotiem, mūdžiem virs, starp vecajām zālēm pastrādāt
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
paga kāda tad ir doma? it kā vobleristi (kristsKG, marti) pret bleķiniekiem (parcopi, zivnieks). bet vai katrs ar savu laivu (kopā 4 laivas) vai komanda vienā laivā (kopā 2 laivas)?
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
par sacensiibaam - kaa gribat, taisiit 1.maijaa vai kaadaa citaa datumaa... citaa droshaak, jo nezinu veel par sevi. domaaju, ka var arii 2 laivaa... es labpraat ar kaadu apvienotos (vieglaak visu sashtelleet