Zivnieks :))) es jau piedāvāju maču vobleri pret dzelžiem :)) par dzīvo - tas atkarīgs no mērķa zivs un vietas. Zanderi Ķīsī - dzīvā vinnēs vienā setā :)) Varu uzaicināt uz Kaņieri, Enguri :)))
bet doma par šādiem mačiem nebūtu slikta - tik vajag daudz maz līdzvērtīgus noteikumus un uz priekšu!!
par zanderiem cits stāsts, varam mesties tikai uz līdakām par Kaņieri un Enguri man nekas galīgi nebūtu pretī, bet tur tā skāde, ka čakars ar dzīvajām būs - iesmelt tur es toč tāda izmēra nesasmeltu, aber ar pludiņu ķerot var visādi sanākt baigi jau uz smadzenēm spiež sezonas tuvums nekas svētdien plāns - Lielupe, vismaz kātu pavicināt izdosies
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
skaidrīte :))) es lielaakais, ko izdariishu ir paarskatiishu laivu, ja neliis, tad uzpuutiishu nummuru, moci iedarbinaashu :)) un sveetdien jaastraadaa pie iekaveetaam lietaam... nakamnedelej buus laikam jaaizbrauc kaadu karpinju savanjgot prieksh cepeshkraasns un tad jau driiz Sezona!!!!
mums tik ar parcopi atliek vienoties par datumu un vietu
Man īstenībā vienalga, ka tik nav tālu jābrauc. Varētu maijā kaut kad No laivām, vai no krasta?
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
ar interesi sekošu līdz šiem dueļiem kad ķīšezerā braucu copēt kopā ar vietējiem jaunciema matadoriem, tad mums ir 3 zēnu kompānija, kur es ar vobleriem, viens tikai ar bleķiem un viens miksē visu ko. rezultāti mainīgi. bet kurš pirmais noķer, tam nākamā reizē jāliek.
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
taisam lielākā kompānijā! Man izprotamākais ezeri spiningošanā Rīgas apkārtnē ir Kaņieris, tad Engure, tad L-Baltezers, tad Babīte. ķīsī esmu bijis pāris reizes uz zanderiem (paldies Zivniekam par ierādīšanu un apmācību :))
no Laivas! man pašam arī ir laiva un elektro un benzīnieks... varam taisīt komandu sacensības Es ar marti vienā laivā pret parcopi un Zivnieku :)))
Neesmu copējis ne Kaņierī, ne Engurē, ne Baltezeros, ne Babītē Bet izaicinājumu pieņemu Oki, ja no laivas, tad no laivas. Man nekas nav pretī pret tādu komandu sadalījumu. Bet kas kontrolēs, ka mēs tikai dzelžus izmantojam, a jūs tikai voblerus?
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Es 1.maijā strādāju, 2.maijā es uz Mēmeli. 3., 4., un 5. gan man der