[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: marti, Koka_Klucis, Zivinens, kapracis  
Spiningošana
kristsKGDatums: Piektdiena, 13.04.2012, 11:57 | Ziņa # 661
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 493
Reputācija: 3
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti
Zivnieks :))) es jau piedāvāju maču vobleri pret dzelžiem :)) par dzīvo - tas atkarīgs no mērķa zivs un vietas. Zanderi Ķīsī - dzīvā vinnēs vienā setā :)) Varu uzaicināt uz Kaņieri, Enguri :)))

bet doma par šādiem mačiem nebūtu slikta - tik vajag daudz maz līdzvērtīgus noteikumus un uz priekšu!!

ZivnieksDatums: Piektdiena, 13.04.2012, 12:02 | Ziņa # 662
Stāstnieks
Grupa: Moderatori
Komentāri: 3480
Reputācija: 41
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
:) par zanderiem cits stāsts, varam mesties tikai uz līdakām :) par Kaņieri un Enguri man nekas galīgi nebūtu pretī, bet tur tā skāde, ka čakars ar dzīvajām būs - iesmelt tur es toč tāda izmēra nesasmeltu, aber ar pludiņu ķerot var visādi sanākt :D
baigi jau uz smadzenēm spiež sezonas tuvums :D nekas svētdien plāns - Lielupe, vismaz kātu pavicināt izdosies :)

Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!

kristsKGDatums: Piektdiena, 13.04.2012, 12:09 | Ziņa # 663
Kaņierī ar dzīvo nav problēmo :))) sacensības sākas no brīža, kad ir saķertas mazās! eh, kā nevaru sagaidīt!

Es ar Džamu (copeslietas) vienojos par vienām sacensībām - viņš ar džerku es ar vobleriem, būs interesanti :)

uz Lielupi kaut, kur Rīgas tuvumā??

ZivnieksDatums: Piektdiena, 13.04.2012, 12:18 | Ziņa # 664
Stāstnieks
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
Quote (kristsKG)
uz Lielupi kaut, kur Rīgas tuvumā??

nezinu...kur vietējais matadors vedīs, tur arī brauks :D

kristsKGDatums: Piektdiena, 13.04.2012, 12:23 | Ziņa # 665
skaidrīte :))) es lielaakais, ko izdariishu ir paarskatiishu laivu, ja neliis, tad uzpuutiishu nummuru, moci iedarbinaashu :)) un sveetdien jaastraadaa pie iekaveetaam lietaam... nakamnedelej buus laikam jaaizbrauc kaadu karpinju savanjgot prieksh cepeshkraasns un tad jau driiz Sezona!!!!

kreisaisDatums: Piektdiena, 13.04.2012, 13:00 | Ziņa # 666
Videomāns
Komentāri: 1197
Reputācija: 7
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba Kluba Vadiba
Pēc tam uzrakstiet kas uzvarēja. Krists ar vobleriem, vai parcopi ar dzelžiem? :)

Nav neatrisināmu problēmu, ir nepatīkami risinājumi ...

kristsKGDatums: Piektdiena, 13.04.2012, 14:07 | Ziņa # 667
sarunāts :) mums tik ar parcopi atliek vienoties par datumu un vietu :) fish alus

parcopiDatums: Piektdiena, 13.04.2012, 14:08 | Ziņa # 668
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14105
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Quote (kristsKG)
mums tik ar parcopi atliek vienoties par datumu un vietu

Man īstenībā vienalga, ka tik nav tālu jābrauc. Varētu maijā kaut kad :) No laivām, vai no krasta?

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

martiDatums: Piektdiena, 13.04.2012, 14:10 | Ziņa # 669
Estēts
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
ar interesi sekošu līdz šiem dueļiem :)
kad ķīšezerā braucu copēt kopā ar vietējiem jaunciema matadoriem, tad mums ir 3 zēnu kompānija, kur es ar vobleriem, viens tikai ar bleķiem un viens miksē visu ko.
rezultāti mainīgi. bet kurš pirmais noķer, tam nākamā reizē jāliek.

Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!

martiDatums: Piektdiena, 13.04.2012, 14:11 | Ziņa # 670
Estēts
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
pa kuru galu krists darbojas?
ja runa pa ķīšezeru, tad es ar varētu mēģināt pievienoties.

Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!

kristsKGDatums: Piektdiena, 13.04.2012, 15:11 | Ziņa # 671
taisam lielākā kompānijā! Man izprotamākais ezeri spiningošanā Rīgas apkārtnē ir Kaņieris, tad Engure, tad L-Baltezers, tad Babīte. ķīsī esmu bijis pāris reizes uz zanderiem (paldies Zivniekam par ierādīšanu un apmācību :))

no Laivas! man pašam arī ir laiva un elektro un benzīnieks... varam taisīt komandu sacensības :) Es ar marti vienā laivā pret parcopi un Zivnieku :)))

parcopiDatums: Piektdiena, 13.04.2012, 15:15 | Ziņa # 672
Multimakšķernieks
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Neesmu copējis ne Kaņierī, ne Engurē, ne Baltezeros, ne Babītē :D Bet izaicinājumu pieņemu :D
Oki, ja no laivas, tad no laivas. Man nekas nav pretī pret tādu komandu sadalījumu. Bet kas kontrolēs, ka mēs tikai dzelžus izmantojam, a jūs tikai voblerus? ;)

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

ZivnieksDatums: Piektdiena, 13.04.2012, 15:17 | Ziņa # 673
Stāstnieks
Quote (parcopi)
Bet kas kontrolēs, ka mēs tikai dzelžus izmantojam, a jūs tikai voblerus?

godaprāts un sirdsapziņa ir lielākie kontrolieri :D

ZivnieksDatums: Piektdiena, 13.04.2012, 15:17 | Ziņa # 674
Stāstnieks
a kas Jums 1.maijā plānā?
maucam uz V-daugavu taisīt maču pirmo cēlienu :)

parcopiDatums: Piektdiena, 13.04.2012, 15:22 | Ziņa # 675
Multimakšķernieks
Es 1.maijā strādāju, 2.maijā es uz Mēmeli. 3., 4., un 5. gan man der :)

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv