nu ja vienā laivā no katras komandas viens tad no vienas puses godīgi - nav vajadzīgs soģis, mētāts tiek +/- vienā vietā ar divām tehnikām, bet risks ir tāds, ka cīņā par labākajām iemetiena vietām un pozīcijām kāds var nejauši izkrist pāri bortam. sevišķi tie, kas 80% stāv kājās
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
Es atkal nesaprotu šo modeļu māniju. Man teiksim Sebiles, Rapalas, Pontoon21 un citu firmu vobleri ir tikai vobleri. Netaisos pat iespringt to modeļos. Ja forma un krāsa patīk, tad ņemu tik ciet. Nu un, ja finanses atļauj Ja kāds izrādās baigi labs, tad apraujot atkal nopērku tādu. Un viss. A pētīt modeļus un izmērus - tas nav priekš manis!
Nezinu kāpēc ,bet man liekas ka ar manīm ir tieši tas pats Kā jau rakstīju es vispār tajos nosaukumos vien jau esmu apjucis bet ja kas- man arī patīk bleķi
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…
Novēlota kārna atskaitīte par pagājušo sestdienu Daugavā.Esam klātPirmā žuve-tā arī nesapratu vai tas bija nelaimes gadījums,tik tiešām bija badā vai gribēja uzkāpt Nu šito vismazāk gaidiju,uzkārās pie pirmās kantes,domāju ka kārtējās zāles.Vismaz gummi atdeva atpakaļ. Pēčāk bija vēl trīs gļuki no kuriem vienai toč vajadzēja būt copei.Diena pagāja ātri,zaudējumi arī lielāki kā iepriekš-norautas 7 gumijas un pērnā aukla palikusi īsāka par metriem desmit Diena bija tīri jauka,ka piemirsās pafotogrāfēt.Zvilnot krēslā zem ledusgabala pamaniju šādu pedāļus atstiepušu zvēru
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
man aizdoma, ka mlg2 Kaņierī orientējas labi :)) man arī Kaņieris ļoti patīk. Loģisks ezers njā par to cīņu par labākām vietām, mani glābtu tas, ka Zivnieka laiva liela
tad no loģikas izriet, ka laivas purngals būs pret ezeru un pakaļgals pret zālēm
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Es tā skatos, ka būs jābrauc ar savu laivu, ja negribu mētāt vietās, kur noķert neko nevar