nu ja mēs esam vienā komandā, tad varam ar manu tupeli, jo man jau viss tur uz vietas pa vidu starp vecdaugavu un ķīšezeru. tur pat kur startētu arī bleķinieki man pella mini. nav tas stabilākais braucamais, bet es esmu pieradis. ir arī eholots, ankuri, izsmeļamā lāpstiņa, kurā pamīst toties mīkstais baltās ādas salons un jāairē ar nebūs (tpfu tpfu tpfu)
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
Nu tad nākamnedēļ padod ziņu, iespējams to 1.datumu varu izbrīvēt arī
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
nu re ku skaisti! lai būtu riktīgi pa česnam, var katrā laivā no katras komandas pa vienam piem.es ar kristskg + 6zs motorītis, marti ar parcopi + 5zs motorītis - šādi kustēsim uz priekšu abas laivas kudiš ātrāk, jo manējais 2.5 zs nestāvēs klāt marti 5niekam, vai vēl trakāk 6niekam
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Man vienalga ar ko un kā laivā, galvenais lai man līdz Vecdaugavai nav jāstartē ar elektromotoru no garāžām Piedevām maija sākumā vēl nedrīkstēšu un nevarēšu savus aķīšus staipīt
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
A vispār jau Zivnieks hitrijs žuks Uzreiz pārmetās pie 6zs motorīša Baigais komandas biedrs
neesmu medikjis un nav ne jausmas, bet izklausaas, ka esi kaut ko paarstiepies...
Ne gluži, man viņa jau sen un arvien vairāk spiedās ārā, bet nu vēders karoče ir sagraizīts un mēnesi nekādas celšanas un fiziskas aktivitātes, tagad vispār knapi kustos Liela ta liela, a mani uzreiz pie Marti piespēlēja