Šorīt biju nogājis līdz upei. Sapali vēlarvien ir apātiski. Asari gar krastu medīja, bet no mini-roterīša atteicās. To toties paplūkāja vīķes un sprīža sapalēni. Taisoties mājās uzsēju poperi, lai pāris reizes iemestu. Otrajā metienā aiz popera mutuli uzgrieza mežene. Tas arī viss.
Vispār jau tā ir rotiņa lapiņa taisīta krievu laikos,man ir līdzīgs rotiņš tik šitais bildē redzamais ir ar drāti sajūgts dīvainā veidā,kāds kautko mēģinājis ķīmiķot laikam
Es sestdien piedalījos kastinga sacensībās, sacentos ar pasu Edgaru Zveju, jo mums bija vienāds punktu skaits un mēs pārmetām velreiz, pirmajā pegājienā mēs abī dabūjām 50 punktus, taču otrajā es dabūju 50, bet zveja 58, un es zaudēju , bet manuprāt priekš 1. reizes nav slikti...
Pievienots (01.09.2009, 17:11) --------------------------------------------- Nu, kā ar līdakām, ir kļuvušas aktīvākas? Manuprāt drīz varēs brukt kert līdakas. :)
Šodien biju uz stundiņu spiningu no krasta pamētāt. Noķēru "milzīgu" līdaku Tik "milzīgu" vēl uz spiningu nekad nebiju noķēris Pieķērās uz Salmo Mal-2 rotiņu
Šodien biju pamētāt pāris stundiņas spiningu no laivas. Pieķērās tikai divas zemmēra līdakas un trīs nelegālie tīkli. Šoreiz man tas tā piegriezās, ka paņēmu un noziņoju par tiem, precīzi aprakstot, kur tie ir un aizsūtīju arī bildes. Savādāk jau sāk pieriebties, ka pat spiningu vairs normāli nevar pamētāt dēļ alkatīgajiem mudakiem. Kas attiecās uz līdaku aktivitāti, tad manuprāt tā jau ir pietiekami normāla, jo abas līdakas manus mānekļus bija ierijušas pilnībā. Un, ja manā iecienītākajā līdaku vietā nebūtu tīkli, tad gan jau arī kādu pārīti normālu līdaku noķertu