[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: marti, Koka_Klucis, Zivinens, kapracis  
Spiningošana
martins_Datums: Piektdiena, 06.04.2012, 10:28 | Ziņa # 631
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 1478
Reputācija: 18
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs
vieplis,
Tev arī Priecīgas Lieldienas! :D

Kak ņikruķi, bez žuvīte smuka, apsveicu! alus

Ja veiksme pagriež tev mugurpusi - izmanto situāciju, noliec to!

vairisDatums: Piektdiena, 06.04.2012, 20:36 | Ziņa # 632
Komentāri: 2
Reputācija: 0
Viepli-reāli nemaz neskauž! Pa smucko!javascript://

uldeensDatums: Piektdiena, 06.04.2012, 21:09 | Ziņa # 633
Grupa: Savējie
Komentāri: 356
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Kluba Vadiba
toč pa smuko viepli,tā turpināt

vieplisDatums: Svētdiena, 08.04.2012, 12:46 | Ziņa # 634
Forelists
Komentāri: 309
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Kluba Vadiba
Paldies un priecīgas Lieldienas visiem. :)
Pielikumi: 9367339.jpg (28.4 Kb)

jutrixDatums: Svētdiena, 08.04.2012, 12:47 | Ziņa # 635
Jokplēsis
Komentāri: 2942
Reputācija: 26
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
Vieplis pa pirmo! plaude ja

The most dangerous animal in Japan is ninja

parcopiDatums: Svētdiena, 08.04.2012, 13:54 | Ziņa # 636
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14105
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Viepli - Tev ar priecīgas :)
Zivs gan tāda sašutusi izskatās :D

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

vieplisDatums: Svētdiena, 08.04.2012, 21:52 | Ziņa # 637
Forelists
Komentāri: 309
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Kluba Vadiba
Aigar, zivij ir jārēķinās ar tādu iznākumu. Dzīvē visādi gadās. :)

martiDatums: Svētdiena, 08.04.2012, 21:56 | Ziņa # 638
Estēts
Grupa: Moderatori
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
man paziņas ar skrēja pa svētku dienām uz irbi raibos tramdīt.
uz pārmaiņām ņemot arī ļīdaki.

Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!

kristsKGDatums: Pirmdiena, 09.04.2012, 09:56 | Ziņa # 639
Komentāri: 493
Reputācija: 3
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti
Domāju, ka šogad būs visai izteikta līdaku copes aktivitātes atšķirība starp Vidzemi un Kurzemi. Vidzemē vēl stabili copējams ledus, kamēr Kurzemē jau labu laiku ledus nav.

rendzisDatums: Ceturtdiena, 12.04.2012, 02:04 | Ziņa # 640
Komentāri: 107
Par aktivitāti Par labu aktivitāti
Sodien, t.i., nu jau vakar, stavu uz laipas, parcilaju visus maneklus, ieraugu buzzbaits tads noslepies un vel ne reizi neizmeginats. Nemu, lieku virsu. Iemetu jau kadu piekto reizi un domaju, vakara jauzprasa foruma, kads ar tadu strumentu ir kko dabujis vai ne! Taja pasha laika kats ta ka biski tric, domaju- pa zalem sitas, pievelku tuvak,- nu metri divi un jacel ara, skatos: tada meera lidaka mauc pakal tam maneklim un baksta ar purnu. Es jau ta lenak tinu un shi ka saker to dranki, ta es dodu pa rikli. Neka. Viens nulle. Pietruka laikam paris metri pavilkt. Bet nu interesanti. Velku un stukoju, vai tads mesls vispar LV strada, re kur bija atbilde! Sekluma jaa. :D

Aivelkos uz otru laipu, blakus niedrem. Visas niedres, protams, chum un mudz- zaljaas spieto. Viena kuljas un kuljas uz manu pusi, ar vien tuvak. Brizhiem lielaa mugura izlien no udens. Es jau sastindzis, stavu un veroju. Izcelu telefonu, nemsu filmet, a skuju- atminas karte nav ieksa. Nu shiis (izradijas divas) jau metru no manis, dziljums nekads, labi ja 30cm, ipeld no zalem un ''cietu seju" aizpeld talak kniebties. :D Nu, shitik lielu zivi (ta viena) dzive vel nebiju redzejis... Otra tada mazaka blakus. Skats jau ideals... :) Vel lidzigs skats bija kkad augusta no rita, kad saulite saka spidet un karpam kkada plunchasanas bij uznakusi. Zalem pa virsu tuseja. Bet ats jau cits stasts... svilpo

Ezīt's dedzin kūl', zaķīt's act a fool!

parcopiDatums: Ceturtdiena, 12.04.2012, 11:07 | Ziņa # 641
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14105
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Es Ventā esmu vienu briesmoni redzējis, laikā kad nevarēja maijā no laivas copēt un mēs ar bračku bradājām ar zābakbiksēm. Tik lielu un tik tuvu vairs neesmu redzējis :)

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

kristsKGDatums: Ceturtdiena, 12.04.2012, 21:26 | Ziņa # 642
Ar buzzbaitiem man ir bijusi ļoti maza saskarsme, bet spinnerbaitus gan ik palaikam pamētāju un man ir visai liela ticība tiem. Liels pluss ir tas, ka strādā, kā pretzāļnieks, līdz ar to var efektīvi strādāt pa niedrēm, lēpenēs, kur nereti sēž līdakas. Uz spinnerbaitiem esmu ķēris arī smukus asarus. Pašam ir 3 - Lucky Craft, Megabass un Jackall spinnerbaiti. Buzzbaits ir vēl izteiktāks pretzāļnieks, ko var mētāt vietās, kur ir aplūduši koki, zari un citi ķērāji. Iet cauri bez problēmām, vismaz no tā dārgā gala. Spinnerbaiti ir labi pavasara mānekļi, kad līdakas vēl sēž nārsta vietās zālēs un to tuvumā. Gaidam maiju!!!!!!!!! dance

martiDatums: Ceturtdiena, 12.04.2012, 21:43 | Ziņa # 643
Estēts
man šodien tas OSP bent minnow atnāca. mazais 76nieks. baigais asaru krupis, bet būs ok testam. vispār kaut kad būs arī lielais 106nieks jāpasūta.

kristsKGDatums: Piektdiena, 13.04.2012, 11:04 | Ziņa # 644
to marti! Forši! 76 būs labs asariem. Engure, Babīte, Kaņiera seklais gals! Prīmā. Es ar gaidu ar nepacie'tību, kad testēshu 86 un 106! :)

martiDatums: Piektdiena, 13.04.2012, 11:10 | Ziņa # 645
Estēts
kaut kad jebkurā gadījumā pasūtīšu arī 106to izmēru. cerams, ka līdz jūlijam tas izdosies. jo esmu novērojis, ka engurē pa seklumiem labāki rezultāti vasaras vidū. kaut kā rudenī vairs nav tas. laikam šīs salien dziļākās vietās.

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv