mlg2, vai tad kāds aiztiek? pašam vairums lielāko zivju vienmēr tiek atrasts ar gummi. Seklumos vēl tā, bet rudenī 12-15metros točno nekā labāka nava..
Ja veiksme pagriež tev mugurpusi - izmanto situāciju, noliec to!
Sveiciens copes kolēģiem! Ik palaikam lasu parcopi lapu. Nesenā saskriešanās ar Zivnieku Salmo bodē, ierosināja piereģistrēties arī šeit. Cik redzēju, tad Zivnieks bija ielicis linku ar manu vobleru izlasi, bet ir visai daudz jaunumu nācis klāt, kurus tā vien niez nagi izmēģināt, bet jāgaida 1.maijs. Dabūšu no bračkas normālu fočuku safočēšu, jo pašam ir baigais štrunts :(! Man jau liekas, ka ir vērts pielikt pāris latus klāt Max Rap cenai un paņemt to pašu Vision 110 Hi-Float vai Regular (Hi Float mans pagājušā gada viennozīmīgs top1 vobleris), OSP Rudra, Jackall Magallon, ZipBaits Orbit 80 un/vai 110, Zipbaits Rigge 70F/S (ja aci metam uz asari plus līdaku) vai 90F/S (ja pamatā interesē līdaka). Lielisks atklājums man janvārī (tad dabūju no ebaya)bija Megabass Vision 110 Magnum Floating (seklais, iegrime līdz 60-70 cm, agresīvs twitch ar 1-2 rāvienu sēriju ar 1-2 sekunžu paužu kombināciju un OSP RUDRA SP (iegrime no 1,8 līdz 2,2 m, lēns twitch ar ilgām pauzēm). Tieši uz šiem lieku lielāko cerību dabūt šī gada lielāko ! Ir vēl vairāki interesanti jaunumi OSP Bent Minnow 86 un 106. Eh, ka ātrāk atnāktu 1.maijs!!! Ne asakas visiem
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
oo jaa, vobleri ir man Nr.1.! Esmu kritis uz twitchu atstājot novārātā lielāko daļu citas metodes, lai gan pagājušās sezonas kopīgā cope ar Zivnieku uzrunāja. Takā šogad arī zanderi tiks patrenkāti vairāk kā pagājušo gad.
Vision 110 Hi-Float vai Regular (Hi Float mans pagājušā gada viennozīmīgs top1 vobleris), OSP Rudra, Jackall Magallon, ZipBaits Orbit 80 un/vai 110, Zipbaits Rigge 70F/S (ja aci metam uz asari plus līdaku) vai 90F/S (ja pamatā interesē līdaka). Lielisks atklājums man janvārī (tad dabūju no ebaya)bija Megabass Vision 110 Magnum Floating (seklais, iegrime līdz 60-70 cm, agresīvs twitch ar 1-2 rāvienu sēriju ar 1-2 sekunžu paužu kombināciju un OSP RUDRA SP (iegrime no 1,8 līdz 2,2 m,
Nesaprotu kā var atcerēties visus tos nosaukumus
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…
ar laiku ieietās bet, ja nopietni, tad esmu samērā daudz racies cauri šiem brīnumiem pirms pircis, tāpēc. Būs vairāk laika pabeigšu aprakstu par vobleriem, tehnikām un knifiem. Par apmēram 50 gabaliem ir uzmests vadoties pēc principa kāds ir to darbības dziļums. Akcents uz twitchojamajiem.