[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: marti, Koka_Klucis, Zivinens, kapracis  
Spiningošana
Koka_KlucisDatums: Pirmdiena, 02.04.2012, 12:41 | Ziņa # 616
PP2 VIP
Grupa: Moderatori
Komentāri: 1569
Reputācija: 6
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Es tagad Grieķijā, komandējumā. Atpakaļ būšu tieši uz līdaku sezonas sākumu! prieks

Tava kultūra ir tas, ko tu dari, kad Tevi neviens neredz ...

martiDatums: Pirmdiena, 02.04.2012, 12:44 | Ziņa # 617
Estēts
Grupa: Moderatori
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
drukāju kartes. ir cerība šajās brīvdienās pastaigāt gar kādu kurzemes foreļupīti.

Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!

martins_Datums: Pirmdiena, 02.04.2012, 13:13 | Ziņa # 618
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 1478
Reputācija: 18
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs
KristsKG, sveicināts...
Būtu ļooti interesanti, jo pats šinī lietā mēģinu iebraukt.. rausţīt sāku pagājšsezon ar džerku, bet tvičojamie vobi šķiet universālāki, tādēļ gribas iebraukt arī šajā lietā.. cik nu finanses ļauj. pats ļoti ceru līdz maijam veikalos ieraudzīt Pontoon 21 Greedy Guts un CrackJack jaunajos izmēros. Cik tika 77 GreedyGuts padzenāts - nu baigi smukais.

Ja veiksme pagriež tev mugurpusi - izmanto situāciju, noliec to!

Ziņojumu laboja martins_ - Pirmdiena, 02.04.2012, 13:15

kristsKGDatums: Pirmdiena, 02.04.2012, 14:43 | Ziņa # 619
Komentāri: 493
Reputācija: 3
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti
Sveiks, Martins! Doma par Pontoon 21 Crack Jack un GreedyGuts ir laba. Cik sapratu no Albakora, tad aprīlī vajadzētu parādīties jaunajiem izmēriem. A.Šaņins labi atsaucās, tikai protams jāņem vērā, ka viņš ir Pontoon 21 seja Krievijā. Bet cik ļāva noprast video, tad ir atsaucīgs uz twitchu. Pats arī uzmetīšu aci lielākajam Crack Jack 98, man liekas, ka jābūt kādiem 15 g smagam (vajag ātras akcijas kātu ar Medium jaudu, jeb rāvienu jaudu līdz 22 - 25g atkarībā no ražotāja). Ja plāno ņemt gan Crack Jack, gan Greedy Guts, ieteiktu izvēlēties vienu peldošu un otru suspenderi. Peldošais labāk strādās pavasarī, vasarā, suspenderis vasaras oitrā pusē, rudēnī. Atšķirsies spēles tehnika. Peldošais prasa agresīvākus rāvienus un īsākas pauzes, suspenderis - vidēji stiprus/vieglus ar dažāda ilguma pauzēm. Rudenī pat droši kādas 5 - 8 sekundes. Princips - rudenī laika periodā, kurā vasarā veic 2/3 metienus ir jāveic 1 metiens ar izspēles ciklu. Domāju, ka Pontoons 21 ir laba alternatīva Rapalai un Yozuri, bet diez vai Megabassam, ZipBaitam, OSP, Jackall, Ima, Imakatsu. Bet vobleri nav slikti. Pašam ir Agarons 110. Ne asakas.

martins_Datums: Pirmdiena, 02.04.2012, 18:40 | Ziņa # 620
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs
Nu, labie japāņi man vēl ir aiz psiholoģiskā robežas, cik varu atļaut par vobleri nobleķot :))))) bet gan jau ar laiku.. Greedy Guts 77 sp ir grozāms gandrīz uz vietas, smuki :) bet nu man zu nelieliem mānekļiem pamatā tik zemmēri, knapmēri un biki virsmēri.. gribētos 99 vai 111...

kristsKGDatums: Pirmdiena, 02.04.2012, 19:10 | Ziņa # 621
Par to cenu - jā ir dārgāki. Es pats sāku ar to, ka paņēmu testam 3 voblerus - Megabass Vision 110 Hi-Float, Megabass Vision 110 Regular un Jackall Magallon. Visi ķēra, īpaši jau Vision 110 Hi-Float, tā arī tas pavilka uz to, ka stipri nomainīju kastes saturu. No Rapalām atstāju 2 MaxRap, 1 lielo X-Rap un 2 mazos (6cm) asariem un 1 Clackin Minnow, drusku no Sebiles un 3 ejošākos Yozuri twitcham (Crystal Minnow) un 2 velcei Deep versiju. Daudzus atdāvināju, šo to labāku nopārdevu....

Izmērus tiešām ieteiktu izvēlēties lielākus. Protams var arī uz 3,5 cm Rigge dabūt mēru, bet lielākoties visbiežāk man lielākās trāpās uz 80+ mm vobleriem (biežāk ar tādiem darbojos :)). Visbiežāk strādāju ar 100, 110 un 130 cm modeļiem, lai gan noķerts ir protams arī ar mazākiem.

parcopiDatums: Pirmdiena, 02.04.2012, 19:18 | Ziņa # 622
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14105
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Quote (J0nis)
Nesaprotu kā var atcerēties visus tos nosaukumus

Palasot pēdējos ierakstus, varu tikai pievienoties J0nim :D
Mānekļu modeļiem baigo vērību nepiegriežu. Firmām jā, bet konkrēti modeļi man kaut kā vienalga. Ja nu vienīgi ir uz kādu ķēries baigi labi, tad to atceros un, ja gadās apraut, tad pērku vietā tādu pašu :)

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

kristsKGDatums: Pirmdiena, 02.04.2012, 19:50 | Ziņa # 623
dance katrs jūk pa savam :) es piemēram nejēgtu uzsiet NG slaveno velkonīti :) vai arī nesimetrisko cilpu :D

BorodaDatums: Pirmdiena, 02.04.2012, 19:52 | Ziņa # 624
Grupa: Dzēstās
Quote (parcopi)
Palasot pēdējos ierakstus, varu tikai pievienoties J0nim :D

Es arī pievienojos... es esmu uz kaut kādām rapalām noķēris, nu tām kas līdz 1,5m dziļumam. :) Un man vēl ir daži dziļumnieki, līdz 4-5m, bet vēl neesmu nomēģinājis. :) Bet, kā teica tas tur - mācīties, mācīties un vēl vienu reiz. :D

martins_Datums: Pirmdiena, 02.04.2012, 19:53 | Ziņa # 625
vai arī ilgāk par 30 min. nosēdēt pie peederkāta :))))

paganels(pp)Datums: Pirmdiena, 02.04.2012, 20:04 | Ziņa # 626
Grupa: Savējie
Komentāri: 460
Reputācija: 9
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Kluba Vadiba
Quote (kristsKG)
katrs jūk pa savam

Kādus sešus gadus atpakaļ čoms sapirka "po krupnomu" voblerus velcēšanai Daugavā.Toreiz biju dziļi nelaimīgs ar viņu kopā copējot-laižam pa kanti,man pārsvarā tikai gumijas,tie daži vobleri ne tādam dziļumam.Čoms uzdod nedaudz ātrumu,šim vobleris iet dziļāk,man gumpija ceļas augšā.Pacēlums,šis nomet ātrumu,lai vobleris paceltos augšā,man gumpija kasa dolomītu.Pāris reižu pavelcēja tajā gadā un vairs nav velcējis,neesot sportiski :D

esmu tur,kur neķeras:).

Ziņojumu laboja paganels(pp) - Pirmdiena, 02.04.2012, 20:05

vieplisDatums: Piektdiena, 06.04.2012, 00:19 | Ziņa # 627
Forelists
Komentāri: 309
Reputācija: 0
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Kluba Vadiba
Labvakar. :)
Pielikumi: 2284219.jpg (404.0 Kb) · 2342607.jpg (404.0 Kb)

Ziņojumu laboja vieplis - Piektdiena, 06.04.2012, 00:20

copmanis78Datums: Piektdiena, 06.04.2012, 00:33 | Ziņa # 628
Copmanis-ziņnesis
Komentāri: 2573
Reputācija: 13
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
Smuka zivtiņa ja

paganels(pp)Datums: Piektdiena, 06.04.2012, 00:48 | Ziņa # 629
Komentāri: 460
Reputācija: 9
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Kluba Vadiba
Ar to tad apsveicu Sveikiņi,sāku jau uztraukties,kur tad nu pazudis. pops tpu,tpu,tpu vai
skatos viss ja ,pat putekļus no spiņa noslaucijis

esmu tur,kur neķeras:).

BorodaDatums: Piektdiena, 06.04.2012, 02:31 | Ziņa # 630
Grupa: Dzēstās
Viepli, tu man token iespēri. :D
Apsveicu ar smuko raibo!! :)

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv