[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: Koka_Klucis, Bebrs, kreisais, Zivnieks  
Pludiņmakšķerēšana
AnatolijsDatums: Pirmdiena, 24.03.2014, 20:24 | Ziņa # 976
Zvērināts pludiņmakšķernieks
Grupa: Savējie
Komentāri: 1033
Reputācija: 18
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Šodien biju Mazajā Juglā, atkal nevienas zivs, pat copes nebija! :D

Za ribalku!

BorodaDatums: Pirmdiena, 24.03.2014, 20:40 | Ziņa # 977
Grupa: Dzēstās
Quote Anatolijs ()
Šodien biju Mazajā Juglā, atkal nevienas zivs, pat copes nebija! :D

Tad gatavojies savai lielajai! Tā gadās, te nav, nav...un tad pēkšņi IR! ;)
Es sen atpakaļ arī biju m.Juglā. It kā uz raudām, tas gan bija vēlu rudenī, bet dabūju pigu. :))) Bija jau, kas pa dažām izvilka, bet toreiz es vēl iebarošanu nepazinu...

Ziņojumu laboja Boroda - Pirmdiena, 24.03.2014, 20:43

ArlangsDatums: Ceturtdiena, 27.03.2014, 21:42 | Ziņa # 978
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 15
Reputācija: 0
Šodien pasedēju pāris stundas Daugavas krastā pie TV torņa, vis pa tukšo. Laikam vel biki jāpagaida. hello

saule lec, varde lec, a mans zapiņš nelec.

BorodaDatums: Ceturtdiena, 27.03.2014, 21:55 | Ziņa # 979
Quote Arlangs ()
Šodien pasedēju pāris stundas Daugavas krastā pie TV torņa, vis pa tukšo. Laikam vel biki jāpagaida. hello

Vai tur fīderis nav labāks par pludiņu? Neesmu bijis, būs kādreiz jāpačeko...

ArlangsDatums: Ceturtdiena, 27.03.2014, 22:13 | Ziņa # 980
Komentāri: 15
Manam bērītim bagāžas nodalījumā bija aizķērusies viena veca makšķerīte un lielas sliekas turpat atradu ar lāpstas palīdzību. hello

saule lec, varde lec, a mans zapiņš nelec.

Ziņojumu laboja Arlangs - Ceturtdiena, 27.03.2014, 22:40

BorodaDatums: Ceturtdiena, 27.03.2014, 22:20 | Ziņa # 981
Quote Arlangs ()
Manam bērītim bagāžas nodalījumā bija aizķērusies viena veca makšķerīte un ielas sliekas turpat atradu ar lāpstas palīdzību. hello

Tas gan ir forši! hello

AnatolijsDatums: Piektdiena, 28.03.2014, 21:16 | Ziņa # 982
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Biju šorīt Lielupē, gandrīz pie pašas jūras. Es no rīta, kad atbraucu, tad viens tieši taisījās jau prom. Bija sēdējis visu nakti, bija ticis pie vimbām un pie vienas sīgas. Tas uz grunteni. Un teica, ka kā palika gaišs, tā cope pazuda. Es tomēr izlēmu darboties ar sev iemīļoto pludiņmakšķeri un tiku arī pie pirmajām šīs sezonas zivīm atklātos ūdeņos. Lomā bija mazi asarīši, raudas līdz 150gr un daži ruduļi. Vimbas nemanīja arī grunteņotājiem. Iespējams, ka tiešām ņem tik pa tumsu. Kopumā esmu apmierināts! ja

Za ribalku!

BorodaDatums: Piektdiena, 28.03.2014, 21:39 | Ziņa # 983
Quote Anatolijs ()
Kopumā esmu apmierināts! ja

Tas arī galvenais! ja

parcopiDatums: Sestdiena, 29.03.2014, 16:43 | Ziņa # 984
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14105
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Biju aizbraucis mazā upītē pludu papeldināt. Pāris copes bija, kaut kādu kustību ar manīju, bet pie zivs netiku. Līmenis krītas acīmredzami. Toties manīju lielu līdaku(uz aci kādi 4kg toč izskatījās). Sākumā domāju, ka kāds dzīvnieks, kad ūdens pašķīrās, bet vēlāk atrādījās pilnā augumā - skaists eksemplārs! ja
Vispār tāda sajūta, ka maksimums nedēļa un viss sāksies, i uz pludu, i grunteni. Pavasaris ir foršs! sun
From March 29, 2014

From March 29, 2014

From March 29, 2014

From March 29, 2014

From March 29, 2014

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

parcopiDatums: Trešdiena, 02.04.2014, 13:07 | Ziņa # 985
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14105
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Anatolijs Mazajā Juglā ar vīķēm cīnās :D
Veči blakus ar gruntenēm uz vimbām sēž, viens divas esot noķēris. Anatolijs grunteni esot vakar izmantojis Buļļupē, kā norāva svinu, tā viss - tā atkal sēž ar pludu. Tas pats viņam ar spiningu, tikko norauj mānekli, tā atkal piesienās savam pludam. Laikam jau uz vecumu vairs nepārmācīt un skopumu uz mānekļu noraušanu neizdzīsi :D
Viņš labāk desmit reizes neko nenoķers, vai ķers kaut kādas mailes, nekā mēģinās ko normālu noķert :D
Līdz viņa iemīļotajai metodei vēl bik jāpagaida, bet paliks siltāks, gan jau tiks pie kāda laba loma kā katru gadu! svilpo

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

akmensDatums: Trešdiena, 02.04.2014, 15:26 | Ziņa # 986
Komentāri: 33
Kāds līmenis un krāsa M.Juglā?

AnatolijsDatums: Ceturtdiena, 03.04.2014, 16:00 | Ziņa # 987
Quote akmens ()
Kāds līmenis un krāsa M.Juglā?

Līmenis diezgan zems, bet ūdens vairs nav duļķains, ir ok. Drazu ar vairs nenes gandrīz. :)

Za ribalku!

akmensDatums: Ceturtdiena, 03.04.2014, 16:48 | Ziņa # 988
Komentāri: 33
Nu paldies,būs jāaizbrauc pabradāt,moš i kaut ko saganu.

BorodaDatums: Ceturtdiena, 03.04.2014, 19:19 | Ziņa # 989
Man pačukstēja vienu vietiņu netālu no Rīgas. Pat ļoti netālu. Var sēdēt ar pludiņu, vai gruntenīti, vai fīderīti. Pavasarī labi lomi. :) Piebraukt gluži klāt nevar. Kādi metri 100 jānoiet. Protams, vieta zināma, bet savu kaktiņu vienmēr varot atrast.

J0nisDatums: Ceturtdiena, 03.04.2014, 19:50 | Ziņa # 990
Kompānijas dvēsele
Komentāri: 2377
Reputācija: 44
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
Quote Boroda ()
Man pačukstēja vienu vietiņu netālu no Rīgas. Pat ļoti netālu. Var sēdēt ar pludiņu, vai gruntenīti, vai fīderīti. Pavasarī labi lomi.

A moška sanāk lētāk nekā īrēt dzīvokli :) Es ar biežāk ciemos piekāpšu ..Man ir lieka telts :)maziņa protams bet lēta "D "D

Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv