[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: Koka_Klucis, Bebrs, kreisais, Zivnieks  
Pludiņmakšķerēšana
AnatolijsDatums: Trešdiena, 18.09.2013, 18:16 | Ziņa # 961
Zvērināts pludiņmakšķernieks
Grupa: Savējie
Komentāri: 1033
Reputācija: 18
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Šodien kanālā pie tilta saķēru kādus 2,5-3kg zivju plaude
Nekā mega liela, bet normāli cepjamie asari, dažas raudas(viena smuka) un kas interesanti, ka trāpījās arī bullīši. Trīs rijīgākos, kas bija ierijuši, atstāju :) Man patika šodienas cope dance

Pielikumi: 7014965.jpg (235.5 Kb) · 5849280.jpg (371.3 Kb) · 0719021.jpg (233.9 Kb) · 5136799.jpg (242.7 Kb)

Za ribalku!

BorodaDatums: Ceturtdiena, 19.09.2013, 19:18 | Ziņa # 962
Grupa: Dzēstās
Smuka rauda! ja

AnatolijsDatums: Pirmdiena, 23.09.2013, 14:41 | Ziņa # 963
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Biju vēlreiz tur, bet vairs ne tik sekmīgi un laiks ar galīgi garām :)

Za ribalku!

AnatolijsDatums: Ceturtdiena, 10.10.2013, 11:02 | Ziņa # 964
Pēdējās trīs reizes diezgan labi ķērās raudas. Mīlgrāvja kanālā un divreiz Daugavā pie Ķengaraga. Interesanti, ka citas zivis praktiski neķerās, bet raudas trāpās labu izmēru. Vakar kaut kas liels Daugavā uz baltajiem tārpiem norāvās. Nāca ārā riktīgi labi, bet diemžēl norāvās....kā vienmēr :D Ja tā bija rauda, tad rekordrauda taada
Pēc pretošanās dikti līdzīgi karūsai vai līnim, bet kaut kā neticās, ka tādā vietā un vēl tik vēsā laikā, kāds no tiem varēja pieķerties. Moš liels asaris iekāroja baltos? Bet tas būtu ierijis visticamāk...... Visļaunākais jau ir tas, ka pat nedabūju redzēt, kas par monstru bija galā ne

Za ribalku!

J0nisDatums: Ceturtdiena, 10.10.2013, 18:37 | Ziņa # 965
Kompānijas dvēsele
Komentāri: 2377
Reputācija: 44
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
Quote (Anatolijs)
Visļaunākais jau ir tas, ka pat nedabūju redzēt, kas par monstru bija galā

Katrā ziņā Anatolij tu pats esi ši foruma plidiņmakšķerēšanas monstrs Nezinu kāpēc citi neko neraksta par pludiņošanu ,laikam tu esi vienīgais ,kas šo metodi vel piekopj plaude Nu,izņemot mani :D Bet tā kā man nekā nekad neķerās (nu ļoti retos gadijumos) tad man prieks vismaz palasīt kas citiem ķerās ja Tā turpināt ja

Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…

martiDatums: Ceturtdiena, 10.10.2013, 20:06 | Ziņa # 966
Estēts
Grupa: Moderatori
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
anatolij, uzliec bezinerces spoli un noregulē. tad nenorausies.

Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!

BorodaDatums: Ceturtdiena, 10.10.2013, 20:08 | Ziņa # 967
Quote (J0nis)
Katrā ziņā Anatolij tu pats esi ši foruma plidiņmakšķerēšanas monstrs

Pilnīgi piekrītu. Es kādreiz, sen sen šajā laikā ķēru jeļcinus Mērsraga kanālā, bet pludiņš tagad tik maijā un jūnijā. :)

AnatolijsDatums: Piektdiena, 11.10.2013, 12:20 | Ziņa # 968
Quote (J0nis)
Nezinu kāpēc citi neko neraksta par pludiņošanu ,laikam tu esi vienīgais ,kas šo metodi vel piekopj

Pārējie vienkārši neko neraksta, ir pietiekami pludiņmakšķernieku pie ūdeņiem. Kaut gan jāatzīst, ka ar gruntenēm un spiningiem ir vairāk :)
Quote (marti)
anatolij, uzliec bezinerces spoli un noregulē. tad nenorausies.

Domā man inerces spole? :D Es ar to nemāku! :) Bremze ar it kā normāli pieregulēta. Vienkārši nepaveicās. Parasti man lielās aiziet kopā ar āķi, jo nepareizi sienu, bet te vienkārši nebija laikam labi vēl paņēmusi :)

Za ribalku!

AnatolijsDatums: Sestdiena, 12.10.2013, 21:51 | Ziņa # 969
Šodien Ķīšezerā līdz pusdienlaikam tiku pie 23raudām un 8asariem. Paturēju 5raudas un 3asarus! taada
Lielākā zivs bija rauda ap 200gr hello

Za ribalku!

AnatolijsDatums: Otrdiena, 29.10.2013, 17:16 | Ziņa # 970
Es tak pirms šitiem lielajiem vējiem biju aizbraucis uz molu cerībā uz asariem. Stundas laikā nenoķēru nevienu asari un vispār nevienu zivi, toties aprāvu kādas četras pavadiņas un arī vēlāk pludiņu, pēc kā arī uzreiz aizlaidos :D

Za ribalku!

AnatolijsDatums: Pirmdiena, 04.11.2013, 12:49 | Ziņa # 971
Lielupē visādus sīčus vēl diezgan labi var saķert, Daugavā jau pagrūti svilpo

Za ribalku!

AnatolijsDatums: Piektdiena, 21.03.2014, 16:39 | Ziņa # 972
Esmu nobriedis rīt pamērcēt pludiņu. Visticamāk necopēs tāpat kā pirmajā reizē, bet gribās jau ar pludu pasēdēt atkal dance

Za ribalku!

BorodaDatums: Piektdiena, 21.03.2014, 20:14 | Ziņa # 973
Quote Anatolijs ()
Esmu nobriedis rīt pamērcēt pludiņu. Visticamāk necopēs tāpat kā pirmajā reizē, bet gribās jau ar pludu pasēdēt atkal dance

Gan jau kaut ko saķersi. Zivs vēl kūtra. Piebaro, uzliec 3gr pludu, ja nav straume, 0,7m pavadu, 12nr āķīti, vajadzētu kādai pieķerties. Ēsma slepenā, kā parasti. :D Iebarojamais ūber slepens. :D

AnatolijsDatums: Pirmdiena, 24.03.2014, 08:53 | Ziņa # 974
Tā arī pie pirmās šīs sezonas zivs ar pludiņmakšķeri neesmu vēl ticis chukle

Za ribalku!

BorodaDatums: Pirmdiena, 24.03.2014, 20:02 | Ziņa # 975
Quote Anatolijs ()
Tā arī pie pirmās šīs sezonas zivs ar pludiņmakšķeri neesmu vēl ticis chukle

Laikam nepareizo vietu izvēlējies. :D

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv