Esmu sezonu atklājis Ķīšezerā, Juglā, Mīlgrāvja kanālā un Juglas kanālā. Nekur vairāk par pannas tiesu neesmu salasījis Bet tā arī neesmu bijis atklāt sezonu ar copi no laivas, jau gandrīz mēnesi gatavojos
Pats ķēris neesmu, bet tur copē no visām pusēm. Ar pludiņiem un arī ar spiningu esmu redzējis. Domāju, ka noķert tur zivis var!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Biju uz pirmo copi "s načovkoi" šogad. Vecdaugavā. Loms ne pārāk, vējš arī bija nepatīkams, bet kaut ko jau noķēru. Viens līnis lomā tika, vēl bija smuki ruduļi un visādi sīči. Uz dzīvo ne copītes, tikai bārdas sapina pāris reizes
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Vakar vakarā paķēru nostaļģiskās sajūtas, ar pludiņmakšķeri provēju ķert līņus. Uz barību pienāca, pa biškam copēja un vienu nedaudz arī pavilku. Paliku bez loma, bet pārmaiņai no ierastās spiningošanas, man ļoti patika! Noteikti atkārtošu!