Es nezinu kāpēc, bet tādi 400-500g brekši, man dikti kūpināti patīk. Tikai nedrīkst pārkūpināt, tad sausi dikti. Bet, ja notrāpa pareizi, es dievinu tādus! Neveselīgi, bet ĻĻOOOTI garšīgi!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Pagājušo nedēļu biju divreiz ielaidis savu laiviņu. Turpat vien - pie saliņas! Lomā diezgan daudz asari līdz 300g, viens breksis 700g un otrā reizē viens 800g un viens 1.5kg Viss uz pludiņu un tārpu! Plus vēl dažādas raudiņas, viena līdaka 58cm uz dzīvo un pāris norāvušās līdakas uz dzīvo
Esmu atklājis pludiņcopes sezonu un bijis veselas trīs reizes jau uz copi! Palielīties ar lomiem gan nevaru! Dažas zivtiņas un pāris kazragus noķēris esmu gan! Bet toties tie niedru pludiņi, gan ir baigi labie!
Brīvdienās, jubilejas laikā, sanāca atklāt pludiņmakšķerēšanas sezonu! Svinību laikā pie ūdens bija savākušies cilvēki, kuriem patīk makšķerēt un uz trijiem bija viena makšķere...ko darīt? Makšķerējām uz maiņām! Lomos tika lielākas un mazākas karūsas, skaisti līņi un pat divas zemmēra līdakas uz pludiņmakšķeri! Jubileja izdevusies, cope arī. Interesanti, pārmaiņas pēc, pavērot pludiņu un pēc piecirtiena sajust jaudīgo līņa gājienu
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)